ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

11 Απρ 2013

Η τρόικα κούρεψε και τα χαρτιά υγείας στα Νοσοκομεία! Φωτο-ντοκουμέντο

Με ιδιαίτερο χιούμορ και καυστικότητα οι συνδικαλιστές γιατροί του ΕΣΥ, περιγράφουν πια τις συνεχείς περικοπές της τρόικας και της κυβέρνησης. Δείτε φωτο ντοκουμέντο από τα ...κουρέματα και στα χαρτιά υγείας!
Κουρέματα ακόμη και στα ...χαρτιά υγείας καταγγέλλει η Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών στο Νοσοκομείο της Νίκαιας καθώς όπως υποστηρίζει άλλαξε ο προμηθευτής, η ποιότητα αλλά και το μέγεθος του χαρτιού! Μάλιστα με έναν ιδιαίτερο χιουμοριστικό τρόπο, οι γιατροί περιγράφουν τη συγκεκριμένη περικοπή στη δαπάνη στο Νοσοκομείο της Νίκαιας παρουσιάζοντας και τη σχετική φωτό-ντοκουμέντο!


Οι γιατροί της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών παρουσιάζουν το “νέο χαρτί υγείας της τρόικας και της τρικομματικής κυβέρνησης”

  Κατά τους γιατρούς αριστερά βλέπετε ένα ρολό χαρτί υγείας του εμπορίου.

Στη μέση βλέπετε το ... "μισαδάκι" χαρτί υγείας που "προμηθεύεται" από σήμερα το νοσοκομείο της Νίκαιας για τις ανάγκες των ασθενών και του προσωπικού

Δεξιά έναν χάρακα που δείχνει πως το φάρδος του ρολού είναι 7 cm

Κατά τους γιατρούς η τίμή του ...κουρεμένου προϊόντος είναι 13,8 λεπτά.

Στο τέλος μάλιστα η  Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών δε διστάζει να αναρωτηθεί: “Οι κ.κ. Τόμσεν, Μαζούχ, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης μπορούν να σκουπιστούν με αυτό το χαρτί υγείας; Πάντως εμείς δυσκολευόμαστε ...”

Η πενταμελής επιτροπής των γιατρων του Νοσοκομείου της Νίκαιας δεν το αφήνει το θέμα εδώ.  Ζήτησε συνάντηση με το διοικητή του νοσοκομείου για να διαμαρτυρηθεί και για να απαιτήσει να αναζητηθούν ευθύνες.

Πηγή: iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ