ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

4 Μαρ 2013

Ερώτηση της Μ. Κανελλοπούλου για το νοσοκομείο Καλαβρύτων

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου, από κοινού με άλλους βουλευτές της Κ.Ο. τους οποίους κάλεσε να στηρίξουν τη διατήρηση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων με τη συνυπογραφή τους, κετέθεσε στη Βουλή την παρακάτω ερώτηση:


Ποινικοποιούν τη φτώχεια

Δήλωση του Β. Χατζηλάμπρου για την απόφαση ποινικής δίωξης όσων χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ στο Δημόσιο


Δελτίο Τύπου Κίνησης Πολιτών Ξηρομέρου για την πώληση της νήσου Οξειάς



 Εμίρηδες και κακομοίρηδες Ξανά.
Θυμόμαστε όλοι την ταινία εκείνη του Δαλιανίδη, που ηΧρονοπούλου, λικνιζόμενη, εξηγεί στους απολίτιστους νησιώτες τι εστί σύγχρονος τουρισμός αλλά και πολιτισμός.
Ε, η αισθητική του Δαλιανίδη, του αρχοντοχωριάτικου μικροαστισμού της Ελλάδας του ’70, του ονείρου του «μήνα που τρέφει τους έντεκα», επανέρχεται στην σύγχρονη αποικία μας αλλά με εκείνο τον τρόπο που αποκαλύπτει πόσο στραβά εμπεδώσαμε (όχι μόνο στο νομικό αλλά και στο πολιτικό επίπεδο) το πλαίσιο και τους όρους ισορροπίας της αγοράς και της δημοκρατίας…..

Κινδυνεύουν με οριστικό λουκέτο τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά



Με ερώτηση στη Βουλή, ο Παν. Λαφαζάνης επισημαίνει πως "το απαράδεκτο πρόστιμο των 310 εκατ. ευρώ στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά κινδυνεύει να τα οδηγήσει σε οριστικό κλείσιμο. Υπάρχει ανάγκη ανασυγκρότησης, πλήρους λειτουργίας και απασχόλησης των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και όλης της Ναυπηγικής βιομηχανίας".
Ολόκληρη η ερώτηση  προς τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ