ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

14 Μαΐ 2013

Η επιβίωση του λαού είναι ο κύριος προγραμματικός στόχος

Οι ομιλητές Β. Χατζηλάμπρου και Χρ. Λιαρομμάτης με τον συντονιστή Π. Κουνάβη (κέντρο), κατά τη μαζικότατη εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δυτικής Αχαΐας
Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δυτικής Αχαΐας για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά


Για «κλιμάκωση των αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων της τρικομματικής κυβέρνησης, που ξεκινούν από τις τροπολογίες που φέρνουν νύχτα στη Βουλή έως την τρομοκράτηση της κοινωνίας» έκανε λόγο χθες, κατά την εκδήλωση που οργάνωσε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δυτικής Αχαΐας, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, αναφερόμενος στην προληπτική επιστράτευση των καθηγητών που υπέγραψε ο πρωθυπουργός. «Το παιχνίδι προπαγάνδας που “παίζεται” αυτές τις ημέρες είναι απίστευτο, ενώ “ξεχνιέται” ότι 10.000 καθηγητές θα βρεθούν μαζικά εκτός σχολείου, ούτε καν απολυμένοι, “ξεχνιούνται” οι οργανικές θέσεις που χάνονται», όπως τόνισε.

Ερώτηση Αλ. Τσίπρα στη Βουλή για την απόσυρση του αντιρατσιστικού σχεδίου νόμου

Επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης για την απόσυρση του αντιρατσιστικού νόμου, κατέθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με την οποία καλεί τον κ. Ρουπακιώτη να ενημερώσει τη Βουλή αν υπήρξε συμφωνία και των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση για την ενέργεια αυτή και για το ποιοι και για ποιο λόγο πρωτοστάτησαν στην απόσυρση του σχεδίου νόμου.

Ο πρωθυπουργός παριστάνει ότι είναι από άλλη χώρα και από άλλον πλανήτη

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον τουρισμό και την Έκθεση της Κομισιόν

Συνέντευξη της Μ. Κανελλοπούλου για τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών

Απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα συνέντευξης της Μαρίας Κανελλοπούλου
στην ΕΡΑ Πάτρας 92.5FM και την Νίκη Παπαδούλα
σχετικά με τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ