ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

17 Σεπ 2012

Β. Χατζηλάμπρου: «Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι σχέση καινούργια, καθαρή, προγραμματική»Στις ειρωνείες αλλά και επικρίσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για «όψιμη σχέση» με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας απάντησε, μεταξύ άλλων, από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Αχαΐας Βασίλης Χατζηλάμπρου.
Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο που αφορά τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υπογράμμισε:

Σχετικά με την αποστολή ειδοποιητηρίων και διαταγών πληρωμής διοδίων σε πολίτες από τις κοινοπραξίες.

Οι συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων αποτελούν ένα διαρκές και τεράστιο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο.

Σήμερα, οι πολυεθνικές κοινοπραξίες, ενώ δεν εκτελούν σχεδόν κανένα έργο, εισπράττουν καθημερινά πανάκριβα διόδια, λεηλατώντας το εισόδημα των πολιτών. Επιπλέον, σε μια προσπάθεια κατατρομοκράτησης των πάντων και επενδύοντας στο σχεδιασμό τους για τη μελλοντική επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων, άρχισαν να αποστέλλουν σωρηδόν ειδοποιητήρια και διαταγές πληρωμής διοδίων σε πολίτες, χωρίς καν τα αποδεικτικά στοιχεία που ορίζει και η ίδια τους η σύμβαση, σε πολλές περιπτώσεις και για διελεύσεις που έχουν πληρωθεί παλαιότερα.

Κάλεσμα για συνέλευση Συριζα στην Αγία Σοφία της Πάτρας


Περιοδεία της Μαρίας Κανελλοπούλου στον ΑλισσόΣΤΑ χωριά Άνω και Κάτω Αλισσός περιόδευσε το Σάββατο το απόγευμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΜ Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου.
Παρά την συνεχή βροχόπτωση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στα καφενεία της περιοχής και συζήτησε με τους κατοίκους κάθε ηλικίας, για τα τρέχοντα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα καθώς και για θέματα που έχουν να κάνουν με τις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε χωριού.
Η βουλευτής Μαρία Κανελλοπούλλου άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις παρατηρήσεις των κατοίκων, συμμερίστηκε τις αγωνίες τους και επεσήμανε πώς ο ΣΥΡΙΖΑ στην καθημερινή μάχη που δίνει μέσα κι έξω από τη Βουλή, θέλει όλους του Δημοκρατικούς πολίτες στο πλευρό του, προκειμένου να ασκεί αποτελεσματικά τον κοινοβουλευτικό του ρόλο αλλά και να στηρίζει με την παρουσία και τη δράση του τα κινήματα, που σήμερα αντιστρατεύονται την κυβερνητική πολιτική, που οδηγεί τον τόπο στην εξαθλίωση. 
«Δεν αρκεί να αναδειχθούμε κυβέρνηση» είπε η Μαρία Κανελλοπούλου, «σας θέλουμε πάντα στο πλευρό μας για να μας στηρίζετε, τόσο στην κριτική που ασκούμε στην κυβέρνηση για τα αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνει και τα χειρότερα που  προτίθεται να λάβει σύντομα, αλλά και στα μέτρα που θα λάβουμε εμείς όταν αναδειχθούμε Κυβέρνηση, προκειμένου να ακυρώσουμε το μνημόνιο, να καταργήσουμε τους εφαρμοστικούς νόμους, που κάνουν καθημερινά δυσκολότερη την ζωή των πολιτών και να εφαρμόσουμε μια αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα και την καταστροφή που την οδηγούν σήμερα η Τρόικα, το ΔΝΤ και η υποταγμένη σε αυτούς, τρικομματική Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη».
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ