ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

23 Αυγ 2013

Συνέλευση στην ΕΡΑ Πάτρας σήμερα, ΠαρασκευήΤην Τετάρτη 18 Αυγούστου 2013 οι συγκεντρωμένοι στο Προαύλιο της  ΕΡΑ Πάτρας αποφάσισαν να καθιερωθεί μόνιμη Συνέλευση υποστηρικτών – αλληλέγγυων  και εργαζόμενων της ΕΡΑ Πάτρας,  που θα συνέρχεται μια φορά τη βδομάδα. 

Η 1η Σύνοδος θα γίνει
την Παρασκευή 23 Αυγούστου  2013, ώρα 9 μμ στο Προαύλιο της ΕΡΑ  Πάτρας

Ο Αλ. Τσίπρας από την Κέρκυρα: Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δε θα γίνει στην Ελλάδα

Βίντεο και κείμενο της ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κέρκυρα, την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Συντρόφισσες και σύντροφοι.
Πολίτες της Κέρκυρας
Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας
Αισθάνομαι χαρά και τιμή που βρίσκομαι στο νησί σας, έναν από τους πιο όμορφους τόπους στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο.

Η φρίκη και η απανθρωπιά των συνθηκών παράνομης κράτησης προσφύγων και μεταναστών

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, την Πέμπτη 22 Αυγούστου στον Πολυχώρο της Ανοιχτής Πόλης, διοργάνωσε συνέντευξη τύπου για τις συνθήκες κράτησης στα στρατόπεδα μεταναστών και προσφύγων. Ματαιώνουν την προσδοκία τους για ελευθερία, ζητούν ψωμί και τους ταΐζουν πέτρες, οι φράσεις που κρατήσαμε από αυτή τη συζήτηση...
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε με αφορμή το γεγονός ότι για τρίτη συνεχόμενη φορά, το Αρχηγείο της Αστυνομίας απέρριψε το αίτημα αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ και οργανώσεων για τα δικαιώματα των μεταναστών να επισκεφθούν το κέντρο κράτησης  της  Αμυγδαλέζας, επικαλούμενο, προσχηματικά, λόγους ασφάλειας της ίδιας της αντιπροσωπείας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ