ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15 Φεβ 2013

Κάλεσμα σε συζήτηση:"ΟΧΙ στο κλείσιμο του ΚΕΤΧ"

Η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Ανατολικού Διαµερίσµατος Πάτρας
διοργανώνει ανοικτή συνέλευση συζήτηση µε θέµα: ΟΧΙ στο κλείσιµο
του ΚΕΤΧ.Με συνέπειες:
  • Δηµιουργία νέων λουκέτων και ανέργων στην ήδη υποβαθµισµένη µας πόλη και περιοχή. Ακύρωση ιστορικού ρόλου στην τεχνική εκπαίδευση στελεχών
  • των ενόπλων δυνάµεων και σωµάτων ασφαλείακ. Το πέρασµα της δηµόσιας περιουσίας που καταλαµβάνει το ΚΕΤΧ και το ξεπούληµα της στο ΤΑIΠΕΔ Ταµείο Αξιοποίησης Ιδιωτική Περιουσίας του Δηµοσίου.
"Καλούµε το Δ.Σ. του συλλόγου και τους εργαζοµένους του ΚΕΤΧ να εκφράσουν την θέση τους για το θέµα του στρατοπέδου στην εκδήλωση που διοργανώνουµε την Παρασκευή 15/2/13 στις 7.00µ.µ. στο πρώην καφενείο 'Μουλά' έναντι πύλης ΚΕΤΧ", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Θα παρευρεθούν οι βουλευτές Αχαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου και Β.Χατζηλάµπρου.

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και στα συλλαλητήρια στις 20 ΦΛΕΒΑΡΗ!


ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ Ν’ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ

 Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με την ψήφιση του μνημονίου 3 και τα νέα μέτρα λιτότητας κορύφωσε την άγρια, νεοφιλελεύθερη επίθεση σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, στήνοντας ένα «σκηνικό» πρωτοφανούς βαρβαρότητας: επιστρατεύσεις απεργών, φορομπηχτική πολιτική άνευ προηγουμένου, εργασιακά δικαιώματα έναν αιώνα πίσω, μαζικά «λουκέτα» στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δημόσιο σύστημα υγείας υπό κατάρρευση, παιδεία υπό διάλυση, ανεργία σε πρωτοφανή ύψη, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι σε απόγνωση.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ