ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

12 Μαΐ 2013

ΟΧΙ στην ποινικοποίηση και την τρομοκρατία. Όλοι τη Δευτέρα στο συλλαλητήριο!

Το δελτίο τύπου- κάλεσμα της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας σε αυριανό συλλαλητήριο αύριο, Δευτέρα, 13 Μαΐου στις 7:30μμ στην πλατεία Γεωργίου:

Καταγγέλλουμε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο στον οποίο έχει περιέλθει πλέον η κυβέρνηση, με την απόφασή της να καταστείλει και τον απεργιακό αγώνα των εκπαιδευτικών με τη μέθοδο της προληπτικής επιστράτευσης. Πρόκειται για μια πρωτοφανή, παράνομη και αντισυνταγματική ενέργεια.

Αντιδημοκρατική επίθεση της κυβέρνησης: Διαλύουν το σχολείο, επιστρατεύουν τους καθηγητές

Απεργία των εκπαιδευτικών στις 17/5, πρώτη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων, και πενθήμερη από τις 20/5 αποφάσισε την Παρασκευή το μεσημέρι η ΟΛΜΕ - Την επιστράτευση των καθηγητών αποφάσισε η κυβέρνηση.

Συνέλαβαν τρεις γυναίκες στην Ιερισσό- Συνεχίζεται η καταστολή (ενημέρωση)


Συλλήψεις τριών γυναικών στο δασικό δρόμο προς το εργοτάξιο των Σκουριών συνέβη σήμερα το πρωί, έπειτα από προγραμματισμένη κινητοποίηση γυναικών ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.

Με τους καθηγητές οι γιατροί

Ακραία αντιδημοκρατική εκτροπή αποτελεί, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), η προληπτική απαγόρευση της απεργίας των καθηγητών και η ανακοίνωση επιστράτευσης.

Ειρωνικές προβλέψεις Κομισιόν για Ελλάδα: Αναμένει "ανάκαμψη", δηλαδή ύφεση 4,2% στο τέλος του 2013

"Ανάκαμψη" στο τέλος του 2013 αναμένει για την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με τις πλέον αισιόδοξες οικονομικές της προβλέψεις, για την περίοδο 2012-2014 στις χώρες της ΕΕ , οι οποίες δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Η αλήθεια είναι ότι η "ανάκαμψη" του βλέπει η Κομισιόν αφορά την αναμενόμενη υποχώρηση της ύφεσης στο 4,2% για το 2013, από το 6,4% του 2012!

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για Νάουσα: Προκλητική η συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής, απαράδεκτη η συμπεριφορά της αστυνομίας

Την Κυριακή 12 Μαΐου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ με την βουλευτή του Α’ Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χαραλαμπίδου θέλησε να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα, που διοργάνωσαν ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.
Η φιλοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής επέλεξε για άλλη μια φορά να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Επέλεξε με την προκλητική συμπεριφορά της να αμαυρώσει την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος, προσβάλλοντας την ιστορική μνήμη του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού. Δεν μας ξενίζει η συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής, δεν έχουμε αυταπάτες, μας έχει συνηθίσει να επιτίθεται πολλές φορές κατά του λαού που αγωνίζεται, κατά της αριστεράς, κατά των μεταναστών την ίδια ώρα που στη βουλή προστατεύει τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Γνωρίζουμε τον ρόλο της.

Παιδεία: Ανεκλήθησαν δύο προεδρικά διατάγματα

Το υπουργείο Παιδείας ανακάλεσε δύο από τα 36 Προεδρικά Διατάγματα του σχεδίου Αθηνά για την αναδιάρθρωση των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ).

Ειδικότερα, στο Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έχουν διαβιβαστεί στο πλαίσιο του σχεδίου Αθηνά από το υπουργείο Παιδείας 23 σχέδια διαταγμάτων που αφορούν τα ΑΕΙ και 13 που αφορούν τα ΤΕΙ.

Αυτοψία της Μαρίας Κανελλοπούλου στο υπό κατασκευή ΧΥΤΑ Παπανικολού

«Αποφασίσαμε σήμερα, μέρα Παρασκευή και σε εργάσιμη ώρα, να επιδιώξουμε αυτοψία στο χώρο του ΧΥΤΑ Παπανικολού. Στο φως της μέρας, με σεβασμό προς τους εργαζόμενους, με τα πρόσωπά μας, δηλώνοντας τα ονόματα και τις ιδιότητές μας, μεταβαίνοντας με τα αυτοκίνητά μας και τις πινακίδες τους πήραμε την απόφαση να συμβάλουμε ενεργά στην αποκάλυψη του περιβαλλοντικού εγκλήματος που συντελείται στην περιοχή.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ