ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

20 Νοε 2012

Επιστολή της Μ. Κανελλοπούλου προς το δικηγορικό σύλλογο Πατρών



Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, Αγαπητά μέλη του Δ.Σ.

Σε συνέχεια της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας και εποικοδομητικής συζήτησης που είχαμε στις 16.11.2012, και με βάση τη σχετική δέσμευσή μας κατά τη συνάντηση αυτή, σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή καλώντας σας σε κινητοποίηση και συστράτευση με σκοπό την συνολικότερη οργάνωση και συστηματοποίηση των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης στο Δήμος της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή.

Η Μ. Κανελλοπούλου συμπαραστέκεται στο δήμαρχο Δ. Αχαΐας

Επιστολή συμπαράστασης στον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Παναγιωτόπουλο, έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Χρυσή Αυγή, απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μ. Κανελλοπούλου. Η επιστολή έχει ως εξής:
«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε
Επ' αφορμή της σε βάρος σας μήνυσης που κατέθεσε ο βουλευτής της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, θα ήθελα, ως βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, να εκφράσω την χωρίς περιστροφές αλληλεγγύη μου προς το πρόσωπό σας.
Η αλληλεγγύη όλων των δημοκρατών, όλων των προοδευτικών πολιτών συνιστά σοβαρή απάντηση απέναντι στο νεοναζιστικό κίνδυνο. Ωστόσο, τάσσομαι σταθερά υπέρ της άποψης ότι αυτή η αλληλεγγύη πρέπει να έχει χαρακτήρα όχι εσωστρεφή και παθητικό.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ