ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

17 Νοε 2013

Μήνυμα της Μαρίας Κανελλοπούλου, βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ για τη επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Σαράντα χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η Κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να επικαιροποιήσει το νόημα της μαύρης επετείου.

Λίγες μέρες μετά την έφοδο στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, η Κυβέρνηση στήνει σκηνικό έντασης, απειλώντας τη Σύγκλητο του ΕΜΠ με εισβολή της αστυνομίας σε περίπτωση που η ΕΡΤ εκπέμψει από τον ιστορικό χώρο του Ιδρύματος. Η Κυβέρνηση καλεί έναν ακόμη πομπό του Πολυτεχνείου να σιγήσει, αυτή τη φορά τον πομπό της ΕΡΤ. Ποικίλλοι οι συμβολισμοί.

Ερώτηση της Μ. Κανελλοπούλου προς τον υπουργό περιβάλλοντος για τις διακοπές ρεύματοςΠρος τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
ΘΕΜΑ: "Διακοπές ρευματοδότησης καταναλωτών"
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ και δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών φαίνεται ότι όσο βαθαίνει η κρίση τόσο αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών στους οποίους διακόπτεται το ρεύμα λόγω χρεών. Την τελευταία διετία ο αριθμός των διακοπών συνδέσεων ηλεκτροδότησης έχει αυξηθεί κατά 15%, από τις 300.000 του 2012 σε περισσότερες από 350.000 σήμερα, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλέστηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ