ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

17 Μαρ 2013

Κουμπάροι, νομάρχες, «φίλοι» και τρικομματικοί συγγενείς στην ΕΡΤ

Στις αρχές Ιανουαρίου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωνε όταν αντιδρούσαν οι εργαζόμενοι στο μετρό για το ενιαίο μισθολόγιο, πως δεν θα δεχθεί εξαιρέσεις. Μάλλον δεν αναφερόταν στην ΕΡΤ.


Δύο μήνες αργότερα ο παραιτηθείς διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Νίκος Σίμος, αναφέρθηκε σε «συμμορίες» που δρουν στο Ραδιομέγαρο, αφού προηγουμένως είχε δώσει οδηγία να αποχωρήσει η γραμματέας ώστε να μην υπάρξει καμία καταγραφή στα πρακτικά, αρνούμενος να αποδεχθεί την τοποθέτηση του Γιώργου Μπράμου, εργαζόμενου ως προσωπικό ειδικών θέσεων στην θέση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης.


Να υψώσουμε μια δημοκρατική ασπίδα προστασίας των λαών από την εγκληματική στρατηγική της κ. Μέρκελ

Δήλωση του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Α. Τσίπρα για τις αποφάσεις του Eurogroup σχετικά με την Κύπρο

Ολόκληρη η δήλωση

Η απόφαση του Eurogroup συνιστά αποτέλεσμα εκδικητικής μανίας της γερμανικής ηγεσίας απέναντι στον κυπριακό λαό. Το κούρεμα καταθέσεων είναι ανεπίτρεπτο, απειλεί τη σταθερότητα της Ευρώπης και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφαρμοστεί για την Κύπρο.

Το Eurogroup εξασφάλισε ότι στο μέλλον κάθε κρίση θα είναι συγχρόνως και ένα δράμα

Δήλωση Ευκλείδη Τσακαλώτου, Βουλευτή Β’ Αθήνας και Υπεύθυνου ΕΕΚΕ Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τις εξελίξεις στην Κύπρο

Από την αρχή της κρίσης ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επέμενε στην ευρωπαϊκή διάστασή της, δηλαδή ότι έχουμε να κάνουμε με ένα υπερεθνικό πρόβλημα χρέους, το οποίο χρήζει υπερεθνικής αντιμετώπισης.


Βουλγαρία: Νέες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα κατά των εταιρειών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας

Νέες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χιλιάδες Βούλγαροι σήμερα κατά των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας.


Στην πρωτεύουσα Σόφια και σε πολλές άλλες πόλεις οι διαδηλωτές ζήτησαν την κρατικοποίηση των τοπικών παραρτημάτων της αυστριακής εταιρείας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας EVN καθώς και των τσέχικων CEZ και Energo-Pro.

Τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο σχέδιο νόμου «Διαμόρφωση Φιλικού Περιβάλλοντος για τις Στρατηγικές και Ιδιωτικές Επενδύσεις»: Τροποποιήσεις του αναπτυξιακού νόμου 3299/2004


Αιτιολογική Έκθεση
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ