ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

27 Φεβ 2013

Η Ολυμπία Οδός πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την Τσακώνα


Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργείται από την απάντηση του Ειδικού Διαπραγματευτή για τις Συμβάσεις Παραχώρησης κου Βιδάλη, ο οποίος είπε «τέρμα η Ολυμπία Οδός στο κομμάτι μετά την Πάτρα».

Απαιτούμε:

Αλέξης Τσίπρας στη ΒΙΟΜΕΤ: «Δίνετε και δίνουμε μια μάχη ταξική»

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στο εργοστάσιο της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής, οι εργαζόμενοι της οποιας προχώρησαν στην επαναλειτουργία της παρά τα εκκρεμή νομικά και διαδικαστικά ζητήματα, που δημιουργούνται, λόγω της ανυπαρξίας διοίκησης της εγκαταλειμμένης ΒΙΟΜΕΤ και της πτώχευσης της μητρικής εταιρίας "Φίλκεραμ Τζόνσον"


Αλ. Τσίπρας: «Πλούτος αυτής της χώρας είναι οι άνθρωποι που παράγουν - Μόνη σας δέσμευση είναι το μνημόνιο»

Με αφορμή την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τα προβλήματα των αγροτών, που έγινε με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας αντιπαρατέθηκαν εφ' όλης της ύλης για την οικονομία.

Δειτε αποσπάσματα και από τις δύο ομιλίες του, καθώς και το   πλήρες κείμενο τόσο της πρωτολογίας όσο και την δευτερολογίας:



Εμβόλια νεοναζισμού με γονική συναίνεση;

Δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρίας Κανελλοπούλου και Βασιλικής Κατριβάνου για το «κατηχητικό» της Χρυσής Αυγής

Το πρόγραμμα της χρυσαυγίτικης «Διαπλάσεως των Παίδων», το οποίο οργανώνεται στα πρότυπα που θέσπισε ο προπαγανδιστής της Χούντας Γ. Γεωργαλάς και, καθώς φαίνεται, έχει την έγκριση γονέων-ψηφοφόρων των νεοναζί, θα έχει σίγουρα κάποιες παραλείψεις.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το «παιδομάζωμα» της Χρυσής Αυγής

Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο μια εγκληματική συμμορία, όπως η Χρυσή Αυγή να μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα. Ο στόχος βέβαια αυτού του σύγχρονου παιδομαζώματος είναι να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή, βέβαια, κάνει τη δουλειά της. Με αυτούς που είναι πραγματικά να απορεί κανείς είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές που την περιβάλλουν με σκανδαλώδη ασυλία, η κυβέρνηση που υιοθετεί την ατζέντα της ενισχύοντας την περαιτέρω, καθώς και μέρος των ΜΜΕ που της κάνουν συστηματικά δωρεάν διαφήμιση.
Είναι καιρός πια να ενεργοποιηθεί μαζικά η ελληνική κοινωνία για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας.

Σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ για τη «Νέα θεωρία συνομωσίας»



Σε πλήρη συνεργασία λειτούργησαν, χθες, στη Βουλή Σαμαράς - Βενιζέλος προκειμένου να αντιπαρατεθούν συντονισμένα στον Αλέξη Τσίπρα. Τη βρώμικη δουλειά ανέλαβε ο Ευ. Βενιζέλος που υιοθετεί άκριτα δημοσιεύματα που αναδίδουν οσμή μυστικών υπηρεσιών, για να υποστηρίξει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πηγαίνει σε συνέδρια χρηματοδοτημένα από διεθνείς κερδοσκόπους, όπως είναι ο Τζορτζ Σόρος». Η κατρακύλα δεν έχει τέλος, όπως και η λάσπη που εκτοξεύει, ο κ. Βενιζέλος κάτω από τον πανικό που τον έχει κατακυριεύσει, μία μόλις ημέρα πριν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που μοναδικό στόχο έχει τον ΣΥΡΙΖΑ!
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ