ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

5 Μαρ 2013

Όλοι στο παμπατραϊκό συλλαλητήριο για το σχέδιο «Αθηνά»

Αύριο, Τετάρτη 6/3, -ημέρα που κατατίθεται το σχέδιο Αθηνά στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής- στις 6:00 μμ στην πλ. Γεωργίου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.


Καλείται από σπουδαστικούς συλλόγους και τους Συλλόγους Μονίμων και Εκτάκτων Καθηγητών του ΤΕΙ (σύλλογο καθηγητών, σύλλογο έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, σύλλογο ειδικού τεχνικού προσωπικού κ.λ.π.)

   "ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 6/3 Πλ. Γεωργίου 6 μμ".

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το φορολογικό

 Ημερίδα του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ με θέμα «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για μια ριζοσπαστική μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος» διοργανώθηκε τη Δευτέρα 4/3/2013

Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το φορολογικό:


Παναγροτικό συλλαλητήριο σήμερα στην Αθήνα


Embedded image permalink



Στο κέντρο της Αθήνας συγκεντρώνονται σήμερα οι αγρότες στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη μία το μεσημέρι στην Πλατεία Βάθη.

Ενημέρωση από το συλλαλητήριο

«Η επάνοδος της τρόικας, κατώτατος μισθός και φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης»



Επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας με θέμα «Η επάνοδος της τρόικας, κατώτατος μισθός και φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης»

Tο πλήρες κείμενο της επίκαιρης ερώτησης:

«Επίκαιρη Ερώτηση
Προς τον κ. Πρωθυπουργό
Θέμα : «Η επάνοδος της τρόικας, κατώτατος μισθός και φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης»

Στο στόχαστρο των πολυεθνικών οι άνεργοι νέοι - Τους έταξε μισθούς Κίνας και Ινδίας ο Σαμαράς

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Στις 17 Δεκεμβρίου 2012 με εκπροσώπους πολυεθνικών συναντάται ο Αντώνης Σαμαράς. Στις 12 Φεβρουαρίου 2013 ο Γ.Γ. του Υπ. Οικονομικών Γιώργος Μέργος θέτει νέο ζήτημα κατώτατου μισθού. Στις 24 Φεβρουαρίου 2013 η ελληνίδα επίτροπος Μαρία Δαμανάκη δηλώνει, ότι το θέμα δεν έχει κλείσει. Στις 26 Φεβρουαρίου 2013 με εκπροσώπους πολυεθνικών συναντάται ο Κωστής Χατζηδάκης. Στις 3 Μαρτίου 2013 διαρρέει το αίτημά τους!
Το left.gr αναδημοσιεύει αυτούσιο το ρεπορτάζ του Βήματος για τη συνάντηση των 11 μάνατζερ πολυεθνικών εταιρειών με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη, στην οποία οι μάνατζερ ζήτησαν τη μείωση του κατώτατου μισθού στα 300 ευρώ για τους άνεργους νέους. Η προκλητικότητα των εκπροσώπων των εταιρειών συμβαδίζει απόλυτα με τις πρόσφατες δηλώσεις του κυβερνητικού στελέχους, κ. Μέργου αλλά και με τα 'αναπτυξιακά' σχέδια της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε την προεκλογική δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά για μισθούς Κίνας και Ινδίας, τη μόνη προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού που παίρνει σάρκα και οστά. 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ