ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

30 Αυγ 2012

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας για τη φορολογία



Αυτές τις μέρες λήγουν οι προθεσμίες για την καταβολή των φορολογικών οφειλών. Μετά από αλλεπάλληλες -λόγω εκλογών- αναβολές για την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων, οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά στην εφορία. Ενδεικτικές είναι οι περιπτώσεις ανθρώπων που ενώ τα προηγούμενα χρόνια πλήρωναν φόρο της τάξης των 1000€ ή είχαν μέχρι και επιστροφή, καλούνται να καταβάλουν ποσά της τάξης των τριών και τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. Και όλα αυτά μέσα σ’ ένα έτος που τα εισοδήματα έχουν μειωθεί δραματικά. Αν συνυπολογίσουμε τους έμμεσους φόρους (κατανάλωσης κλπ), αλλά και τα κάθε λογής χαράτσια, διαμορφώνεται μια κατάσταση εξαθλίωσης για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
  

Ανακοίνωση της Επιτροπής Υγειονομικών ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας για τον ΕΟΠΥΥ



Κραυγαλέα πολιτική ανηθικότητα, η στάση του ΕΟΠΥΥ προς τους Φαρμακοποιούς.
Η Επιτροπή Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας σχετικά με την στάση του ΕΟΠΥΥ προς τους απεργούντες φαρμακοποιούς, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Ελληνική κατ’ ευφημισμό, τρικομματική Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, έχει επιδοθεί σε έναν ανελέητο αγώνα εξόντωσης των πολιτών της χώρας μας. Μετά τις ανάλγητες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, προχωράει σε πρωτοφανή επίθεση στο ασφαλιστικό σύστημα οδηγώντας στην εξαθλίωση τους πολίτες και στην απόγνωση τους παρόχους υγείας. 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ