ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

9 Μαρ 2013

Κάλεσμα για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 10 Μαρτίου


Προς μεταφορά έδρας και η τσιμεντοβιομηχανία ''ΤΙΤΑΝ''

Το ενδεχόμενο η τσιμεντοβιομηχανία "Τιτάν" να μεταφέρει την έδρα της εκτός Ελλάδος εξετάζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο οποίος, σε συνέντευξή του στην "Welt am Sonntag", αναφέρεται στις δυσκολίες δανεισμού των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και στην πτώση της ζήτησης του τσιμέντου στο επίπεδο, όπως λέει, του '60.

Δήλωση του Β. Χατζηλάμπρου και της Μ. Κανελλοπούλου για όσα είπε χθες ο Αθ. Νταβλούρος στο Αίγιο

Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ.
Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση σχετικά με όσα είπε χθες (8/3/2013) στο Αίγιο ο βουλευτής της ΝΔ κ. Αθ. Νταβλούρος:
«Η τοποθέτηση “στ’ άρματα, στ’ άρματα”, “εμφυλιοπολεμικού κλίματος”, που καταλήγει στον Ούγκο Τσάβεζ είναι προσπάθεια προκειμένου να αποφευχθεί η ουσία:
Έχει τα κουράγια ο κ. Νταβλούρος να επαναλάβει αυτό που δήλωσε στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Αγίας Λαύρας στις 22 Φεβρουαρίου 2013: ότι, δηλαδή, θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ αν κλείσουν τα τμήματα του ΤΕΙ Αιγίου;
Αυτή είναι η ουσία. Αναμένουμε την απάντησή του. Από τζάμπα μαγκιές έχει χορτάσει η Αχαΐα και ο ελληνικός λαός, που σήμερα καλείται να πληρώσει το λογαριασμό».

Ο υπουργός Τζαβάρας αντιμέτωπος με φοιτητές του ΤΕΙ Πύργου


Ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΑΙΘΠΑ αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας βρέθηκε σήμερα στον Πύργο και αργά το απόγευμα επισκέφθηκε το τοπικό κανάλι ΟΡΤ για κάποια συνέντευξη.
Περίπου 200 φοιτητές του ΤΕΙ Πύργου που διαμαρτύρονται για το σχέδιο Αθηνά συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του καναλιού, δημιουργώντας μια ανθρώπινη αλυσίδα.

Συλλαλητήριο σήμερα στη Θεσσαλονίκη ενάντια στα μεταλλεία χρυσού




Ανακοίνωση του Τμήματος Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την ιδιωτικοποίηση αεροδρομίων

Ενόψει της πολλά υποσχόμενης κατά τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορων και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη, αλλά κατά λοιπά ψευδεπίγραφης αξιοποίησης των κρατικών Αερολιμένων της χώρας μέσω συμβάσεων παραχώρησης σε ανώνυμες εταιρείες και τρίτους επενδυτές του δικαιώματος διοίκησης, διαχείρισης, λειτουργίας, ανάπτυξης, επέκτασης, συντήρησης και εκμετάλλευσης των αερολιμένων, το οποίο μέχρι στιγμής ασκούσε το κράτος μέσω της Υπηρεσίας Πολτικής Αεροπορίας, το τμήμα Μεταφορών ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καταγγέλλει το ξεπούλημα των βασικών αυτών υποδομών της χώρας, το στήσιμο των οποίων πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος και που επί σειρά ετών αποτέλεσαν μοχλό της τουριστικής ανάπτυξης – και όχι μόνο – των τοπικών κοινωνιών που αυτοί εξυπηρετούσαν και μέχρι σήμερα εξακολουθούν να εξυπηρετούν.

Καταλήψεις δημοσίων κτιρίων αποφάσισαν φορείς του Αγίου Νικολάου διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο «Αθηνά» και τα προβλήματα υγείας στο Νομό Λασιθίου

Με καταλήψεις δημοσίων κτιρίων σε Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της η ανοικτή συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Αγίου Νικολάου, με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών, που συνεδρίασε χθες το βράδυ μετά από την αξιολόγηση των τελευταίων γεγονότων που αφορούν τα ΤΕΙ, και το σχέδιο «Αθηνά», τα θέματα υγείας, την αποψίλωση των υπηρεσιών και την έλλειψη υποδομών στο Νομό.

Τροπολογία για τη μεταφορά μαθητών

Τροπολογία με την οποία ρυθμίζονται τα οφειλόμενα των Περιφερειών προς τους μεταφορείς των μαθητών καταθέτουν απόψε ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για την επίλυση του μείζονος προβλήματος της μεταφοράς μαθητών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ