ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

24 Σεπ 2012

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στην πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 26/9, στις 10:30 πμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας



Όλοι και όλες στις 26 Σεπτέμβρη στην Πανεργατική απεργία ενάντια στα μνημόνια και τα νέα αντισυνταγματικά μέτρα κυβέρνησης – τρόικας και ΣΕΒ

Ούτε βήμα πίσω!
Η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, διαψεύδοντας πλήρως τις προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών αυτών κομμάτων για επαναδιαπραγμάτευση – απαγκίστρωση από τα μνημόνια και εξαπατώντας το λαό, προετοιμάζει, εφαρμόζοντας πιστά το μνημόνιο, με το νέο πακέτο αντικοινωνικών μέτρων τη μεγαλύτερη λεηλασία, που έχει υποστεί διαχρονικά η κοινωνία και η χώρα μας.
Μισθοί, συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα, δημόσια περιουσία, κατώτατος μισθός, εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές, πενθήμερο, οκτάωρο μπαίνουν εκ νέου στην κλίνη του Προκρούστη σε όφελος των τοκογλύφων δανειστών της και των δυνάμεων του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου. Η χώρα μας σταδιακά μετατρέπεται σε μια ειδική οικονομική ζώνη με μισθούς και εργασιακές σχέσεις Κίνας και κοινωνικές πολιτικές υποσαχάριας Αφρικής, αλλά κόστος ζωής Βρυξελλών και Γερμανίας.
Τα μέτρα αυτά έρχονται να προστεθούν σε όλα τα προηγούμενα, που έχουν ήδη οδηγήσει την κοινωνία στη φτώχεια και την απόγνωση και την οικονομία σε κατάρρευση με ύφεση που θα φτάσει μόνο το 2012 στο 7% και με ανεργία που θα ξεπεράσει το 2013 το 34%.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ