ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

13 Ιουν 2013

Συναυλία στην ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ σήμερα.

Πάτρα: Στα μικρόφωνα οι άνθρωποι της ΕΡΑ- Θερμή η υποστήριξη από όλη την Δυτική Ελλάδα- Σε λίγο η συναυλία με μουσικούς της πόλης Οι μουσικοί της πόλης καλούνται να δώσουν το παρών
Με πρωτοβουλία του A Fu Gras Su (Ανδρέα Αγουριδη) Σήμερα μετά τις 21:00 στο χώρο των εγκαταστάσεων της ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο θα δραματοποιηθεί συναυλία . καλούνται οι μουσικοί της πόλης μας που θέλουν να στηρίξουν αυτό το δημοσιο αγαθό που λέγετε ΕΡΤ να παραβρεθούν με τα όργανα τους. θα τα πούμε εκεί. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

Ο αγώνας των εργαζόμενων στην ΕΡΤ είναι προσκλητήριο – Το ποτήρι ξεχείλισε

Στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής βρέθηκαν από το απόγευμα της Τρίτης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


2013/06/11: Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ ανά την Ελλάδα.

Στο πλευρό των εργαζόμενων της ΕΡΤ, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, βρέθηκαν από χθες νωρίς το απόγευμα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Αχαΐας Βασίλης Χατζηλάμπρου. Στις παρεμβάσεις που είχε χθες ζωντανά τόσο στην ΕΡΑ Πάτρας, τηλεφωνικά, όσο και στην τηλεόραση της ΕΡΤ σήμερα τα ξημερώματα, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαϊας για το κλείσιμο της ΕΡΤ




Η AΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ…..

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή ενέργεια υποβάθμισης της δημοκρατίας, συρρίκνωσης της ελευθερίας της έκφρασης. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα θεσμικό πραξικόπημα. Έχουμε όλοι χρέος να αντισταθούμε απέναντι σε αυτή την πράξη.

Αυτή η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε αίσθηση του μέτρου, στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης στις επιλογές της και κανείς δεν μπορεί να εμπιστεύεται τι θα πράξουν στη Βουλή οι δύο συνεταίροι του πρωθυπουργού και συμμέτοχοι σε όλη αυτή τη συμπαιγνία κατά της δημοκρατίας.
Από δω και στο εξής και μέχρι αυτή η κυβέρνηση να αποχωρήσει, πρέπει να βρεθούμε όλοι οι εργαζόμενοι αλληλέγγυοι και ενωμένοι.

Σε ανένδοτο αγώνα για τη δημοκρατία και την ανατροπή της κυβέρνησης καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ



Σε ανένδοτο αγώνα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, όπου είχε συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια. Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον ελληνικό λαό να αγωνιστεί, όπως ορίζει το Σύνταγμα, για την υπεράσπιση αυτού του τόπου, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Την κυβέρνηση δε θα την ρίξουν οι μαριονέτες του κ. Σαμαρά, αλλά ο ελληνικός λαός". 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ