ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

19 Μαρ 2013

Κύπρος: Συνεχής ενημέρωση

Οι διεθνείς δανειστές και η Κύπρος συμφώνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, σε εφάπαξ εισφορά 9,9% για τις καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες άνω των 100.000 ευρώ και σε 6,7% για τις καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ, σε μια απόφαση που δεν έχει προηγούμενο τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.



20:18 Έληξε η ψηφοφορία με 36 κατά και 19 αποχή.

Αλέξης Τσίπρας για Κύπρο: «Οι λαοί της Ευρώπης δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη» (βίντεο)

Αποσπάσματα των δηλώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις εξελίξεις στην Κύπρο


Σήμερα στις 6 μ.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στον κυπριακό λαό


Στις 6 το απόγευμα, συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στον κυπριακό λαό
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ καλεί σήμερα, Τρίτη 19/3, στις 6 ώρα το απόγευμα σε συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του Eurogroup για την Κύπρο και αλληλεγγύης στον κυπριακό λαό στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα (Βασ. Σοφίας 2).


Για την υπεράσπιση της υγείας των μαθητών αλλά και του δημοσίου συμφέροντος απαιτείται η άμεση παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.


Το ένα μετά το άλλο – από το Ηράκλειο της Κρήτης και μέχρι το Αφράτι και τον Αγ. Νικόλαο της Εύβοιας – τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι καταγγελίες των υπευθύνων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη διανομή ακατάλληλων φρούτων σε παιδιά των δημοτικών σχολείων.

Κοινός παρονομαστής παντού η μεταφορά των φρούτων με απλά φορτηγά και όχι με φορτηγά ψυγεία, όπως θα έπρεπε να γίνεται. Μεταξύ άλλων, οι υπεύθυνοι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καταγγέλλουν ότι δεν τηρούνται οι συνθήκες τυποποίησης, αποθήκευσης, μεταφοράς και σήμανσης για την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων που απευθύνονται στις ευαίσθητες μικρές ηλικίες των δημοτικών σχολείων.

Στον ΧΥΤΑ Φυλής θα μεταφέρονται απορρίμματα από την Πελοπόννησο

Καθημερινά 90 τόνοι σκουπιδιών από τους δήμους Τρίπολης και Ερμιονίδας στην Αττική. Για νέο περιβαλλοντικό έγκλημα σε βάρος των κατοίκων της Αττικής κατηγορεί την κυβέρνηση η ΠΟΕ – ΟΤΑ με αφορμή την απόφαση για μεταφορά απορριμμάτων από την Πελοπόννησο στον ΧΥΤΑ Φυλής.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ