ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15 Δεκ 2013

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο για την υγεία



ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που καλούν αύριο Τετάρτη, 18/12/2013, 6.30 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου, τα σωματεία εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέα και ΠΠΓΝ Ρίου, η ΕΙΝΑ και ο Ιατρικός Σύλλογος.

Λέμε ΟΧΙ:
Στην κατάργηση του δημόσιου χαρακτήρα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
Στο κλείσιμο των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ)

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
   

Δήλωση της Μ. Κανελλοπούλου για τα ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές.


Η Βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου με αφορμή τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις που κάλεσαν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για την περιφρούρηση της τήρησης του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Πάτρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Για ακόμη μια Κυριακή, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών με την συνδρομή φορέων, οργανώσεων και πολιτών βρέθηκαν στο δρόμο για να περιφρουρήσουν το αυτονόητο.

Εκδήλωση συζήτηση με θέμα τους πλειστηριασμούς στο νότιο διαμέρισμα.



Η Οργάνωση Μελών του Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας του ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7:00 μμ με θέμα:

«ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ»

στο εστιατόριο «Βέρρας» στην οδό Αγίου Ιωάννη Πράτσικα 60 (Ζαρουχλέϊκα – Νότιο Διαμέρισμα).

Ομιλητές:

1. Πέρρας Γιώργος, δικηγόρος

2. Μπίστας Κυριάκος, μέλος πρωτοβουλίας «ΣΤΟΠ σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Μιχάλης Μαλιαρουδάκης μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ

Καμιά συναλλαγή την Κυριακή!

Για άλλη μια Κυριακή ο Εμπορικός Σύλλογος το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και οι καταναλωτές θα περιφρουρήσουν την τήρηση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Πάτρας, όπως έχει αποφασιστεί από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Εμπορικού Συλλόγου. Παρά τις τεκμηριωμένες προτάσεις του εμπορικού κόσμου η κυβέρνηση επιλέγει την ισοπέδωση κάθε εργασιακού δικαιώματος και τον στραγγαλισμό της μικρομεσαίας επιχείρησης προωθώντας τις απαιτήσεις των πολυεθνικών και των μνημονιακών πολιτικών.

Καλούμε όλους και όλες να ενισχύσουν τις κινητοποιήσεις του εμπορικού κόσμου την προσεχή Κυριακή 15/12/2013 συμμετέχοντας στη συγκέντρωση της πλ. Γεωργίου στις 9.30 π.μ. στέλνοντας το μήνυμα "Καμιά συναλλαγή την Κυριακή"

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ