ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

2 Απρ 2013

«ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ας αφήσουν τα επικοινωνιακά τρικ, κι ας εξηγήσουν γιατί στηρίζουν το μνημόνιο της καταστροφής»

Το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για την έλευση της Τρόικας και τη στάση της κυβέρνησης
Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Η τρικομματική κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά.  Να βαδίζει στο μνημονιακό δρόμο του ΝΑΙ σε όλα κλιμακώνοντας την επίθεση στην πλειοψηφία της κοινωνίας.


Ο κ. Σαμαράς χέρι - χέρι με την τρόικα υλοποιούν το σχέδιο της περαιτέρω διάλυσης του κοινωνικού κράτους και αποδόμησης των εργασιακών σχέσεων,  του κλεισίματος των επιχειρήσεων, των ιδιωτικοποιήσεων και των απολύσεων "πανηγυρίζοντας" ταυτόχρονα για την καταστροφή της Κύπρου. Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ, αντί να διαγκωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα διαφοροποιηθεί επικοινωνιακά περισσότερο από την κυβερνητική γραμμή, θα πρέπει να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί συνεχίζουν να στηρίζουν το μνημόνιο της καταστροφής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στέκεται σταθερά ενάντια στην καταστροφή του λαού μας και όλων των λαών της Ευρώπης που επιχειρείται από τις νεοφιλελεύθερες ηγεσίες του και εντείνει τις προσπάθειες του για τη συγκρότηση ενός ευρωπαϊκού κοινωνικού και πολιτικού μετώπου αντίστασης και εναλλακτικής προοπτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ