ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

17 Φεβ 2013

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας για την απεργία της 20/2

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ Ν’ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ!
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με την ψήφιση του μνημονίου 3 και τα νέα μέτρα λιτότητας συνεχίζει την άγρια, νεοφιλελεύθερη επίθεση σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, στήνοντας ένα «σκηνικό» πρωτοφανούς βαρβαρότητας: επιστρατεύσεις απεργών, φορομπηχτική πολιτική άνευ προηγουμένου, εργασιακά δικαιώματα έναν αιώνα πίσω, μαζικά «λουκέτα» στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δημόσιο σύστημα υγείας υπό κατάρρευση, παιδεία υπό διάλυση, ανεργία σε πρωτοφανή ύψη, μια ολόκληρη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση.

Κάλεσμα στη Γενική Απεργία 20 Φλεβάρη - Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας

Διώχνουμε την κυβέρνηση της καταστροφής και του αυταρχισμού - ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας

Γενική Απεργία, Τετάρτη 20 Φλεβάρη


Με την οριακή υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου η τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε την καταδίκη του κόσμου της εργασίας, της κοινωνικής πλειοψηφίας και της ίδιας της οικονομίας. Τώρα επιχειρεί να ξεπληρώσει το συμβόλαιο, ξεπουλώντας το δημόσιο πλούτο του ελληνικού λαού, κατεδαφίζοντας κατακτήσεις και δικαιώματα  δεκαετιών, βάζοντας στο στόχαστρο την ίδια του την αξιοπρέπεια!

Μ. Κανελλοπούλου:Το πολύτιμο και ιστορικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων δέχεται κατά το τελευταίο διάστημα ανώνυμους πυροβολισμούς."

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου, μετά την προγραμματισμένη της χθεσινή συνάντηση με το Διοικητή καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαβρύτων,προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
“Το πολύτιμο και ιστορικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων δέχεται κατά το τελευταίο διάστημα ανώνυμους πυροβολισμούς. Η κυβέρνηση θέλει να το κλείσει και επιστρατεύει τοπικά ΜΜΕ που δρώντας σαν ελεύθεροι σκοπευτές συκοφαντούν τους λειτουργούς και το έργο του νοσοκομείου.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ