ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

10 Μαρ 2013

Μεσολόγγι: Επεισοδιακή «απόδραση» Σαλμά - στο νοσοκομείο πολίτες από χημικά




Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια φυγάδευσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας από το ξενοδοχείο, όπου βρίσκονταν αποκλεισμένος από εκατοντάδες πολίτες που διαμαρτύρονταν για το Σχέδιο «Αθηνά»









το ρεπορτάζ του τοπικού cityvoice.gr:


Νεότερη ενημέρωση 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο άλλα τέσσερα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα καθώς και κατάγματα που υπέστησαν από το υπουργικό όχημα.
Πρώτη ανάρτηση: 


Σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, o κ.Σαλμάς, βγήκε από την πίσω πόρτα και πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου, με τους διαμαρτυρόμενους να τρέχουν πίσω από το όχημα πετώντας πέτρες, ενώ  παραλίγο να παρασύρει δύο άτομα με το όχημα του.
Την ίδια ώρα στο έδαφος έπεσε και ένας άντρας ο οποίος όπως θα δείτε στο βίντεο λιποθύμησε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από ρίψη χημικών που έκανε η αστυνομία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο επικράτει πανικός, καθώς οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι από την στάση του υπουργού ενώ διαμηνύουν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του.

Η απόδραση Σαλμά:


0axhmika23
 0ax88
0ax1
0ax2
0ax4


* * *

Σχετικό:
Μεσολόγγι: "Πολιορκημένος" στην πόλη των Ελεύθερων Πολιορκημένων ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας
Φυγαδεύτηκε ο Μ. Σαλμάς, επεισόδια, τραυματίες και δακρυγόνα

όπου σημειώνουμε:

Σύμφωνα με πληροφορίες του left.gr, οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν, εκτός από δακρυγόνα, και πλαστικές σφαίρες προκείμενου να καταστείλουν τους διαμαρτυρόμενους πολίτες, ενώ δύο προσαγωγές δεν μετατράπηκαν σε συλλήψεις έπειτα από παρέμβαση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρίας Τριανταφύλλου και του προέδρου του εργατικού κέντρου Μεσολογγίου, Θεοφιλάτου Γεράσιμου. Οι φορείς της πόλης δήλωσαν ότι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το όργιο βίας και καταστολής που γνώρισαν σήμερα οι πολίτες του Μεσολογγίου.


2 σχόλια:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ