ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15 Νοε 2012

Κάλεσμα σε συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στα Βραχναίικα


Εκδήλωση νέων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ (βίντεο)

Μαζική και πλούσια σε προβληματισμό ήταν η εκδήλωση που οργάνωσαν χθες οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με θέμα "Ανατρέπουμε τα μνημόνια - σταματάμε το φασισμό". Στην εκδήλωση μίλησαν ο βουλευτής Αχαϊας Β. Χατζηλάμπρου και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης από το τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ενώ συντόνισε ο Δ. Μπαλωμενάκης. Παρακολουθήστε τις ομιλίες.

«Ανατρέπουμε τα μνημόνια – σταματάμε το φασισμό» Εκδήλωση των νέων ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ



Οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν σήμερα το απόγευμα εκδήλωση με θέμα «Ανατρέπουμε τα μνημόνια – σταματάμε το φασισμό». Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα της ΟΕΒΕΣΝΑ (Αράτου 21, α΄ όροφος), θα μιλήσουν ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασίλης Χατζηλάμπρου και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μέλος του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Η Μ. Κανελλοπούλου για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου



Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρίας Κανελλοπούλου, με αφορμή την αμφισβήτηση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής των νεκρών του Πολυτεχνείου, προέβη στην εξής δήλωση:
''Δεν έχει κανείς δικαίωμα να αμφισβητεί τις φρικαλεότητες που διέπραξε η Χούντα γενικώς και ειδικώς στις 17 Νοέμβρη 1973 και τους νεκρούς που προκάλεσαν οι επιχειρήσεις του Στρατού, της Αστυνομίας και των παρακρατικών.
Η ελληνική κοινωνία έχει επιβάλει τον απόλυτο σεβασμό στους ήρωες του φοιτητικού και του εργατικού κινήματος, στους μάρτυρες της Δημοκρατίας.
Οι νεοναζί τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους με ανεκδιήγητο τρόπο τα γεγονότα, αμφισβητώντας με αποτρόπαιο θράσος τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.
Πέρα από την απάντηση που θα πάρουν οπουδήποτε εμφανιστούν, όπως πρόσφατα, στις 28 Οκτωβρίου, στην Κ. Αχαΐα όπου ο λαός τους έδιωξε από το ηρώο της πόλης, οι δικαστικές αρχές οφείλουν να κινητοποιηθούν άμεσα διώκοντας με βάση την αυτεπάγγελτη διαδικασία του άρθρου 365 του Ποινικού Κώδικα, περί προσβολής μνήμης νεκρών. ''
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ