ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

17 Νοε 2012

Συνάντηση της Μ. Κανελλοπούλου με το Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας και το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων



 Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρίας Κανελλοπούλου, συναντήθηκε σήμερα με το Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας και το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Πάτρας και προχώρησε στην εξής δήλωση:
'' Τα προβλήματα της Δικαιοσύνης, όπως άλλωστε υπογράμμισαν και οι λειτουργοί της δικαιοσύνης που συναντήσαμε σήμερα, είναι εκρηκτικά. Η Δικαιοσύνη από προστάτη του Πολιτεύματος μετατρέπεται σε εισπρακτική εταιρία και η πρόσβαση στα δικαστήρια επιφυλάσσεται μόνο για τους πλούσιους.
Αντί να απολύονται εργαζόμενοι του δημοσίου, θα μπορούσαν κάλλιστα να καλύψουν τις 30 κενές θέσεις δικαστικών υπαλλήλων
Μεγάλη μερίδα Πατρινών δικηγόρων βυθίζεται στην οικονομική καταστροφή και δεκάδες είναι οι απλήρωτες θέσεις υπαλλήλων στα πατρινά δικαστήρια.
Χαιρετίσαμε τις προσπάθειες κοινωνικής αλληλεγγύης από την πλευρά των δικηγόρων και τους καλέσαμε σε συστράτευση, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης που θα αναπτύξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο αμέσως επόμενο διάστημα, και στο χώρο της δικαιοσύνης.''

Η μεγάλη του κράτους σφραγίδα δεν δίνει κύρος στα μνημόνια των «153»




Tοποθέτηση του B. Χατζηλάμπρου στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου


Στο γνώριμο χώρο του περιφερειακού συμβουλίου βρέθηκε χθες ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασίλης Χατζηλάμπρου, μαζί με άλλους αυτοδιοικητικούς φορείς αλλά και εκατοντάδες εργαζόμενους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των δήμων της περιοχής, που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις ενάντια στις απολύσεις στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ως προερχόμενος από το χώρο της Αυτοδιοίκησης και του περιφερειακού συμβουλίου, ο Β. Χατζηλάμπρου υπογράμμισε στην τοποθέτησή του, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του οργάνου, το δίλημμα που τίθεται για κάθε αυτοδιοικητικό: να συμπαραταχθεί με την κοινωνία ή να βρεθεί «απέναντί» της.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ