ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

6 Μαρ 2013

Τοποθέτηση της Μαρίας Κανελλοπούλου στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης "Περί εξαρτησιογόνων ουσιών"






Ορίστε σε ποιο “νόμο” θα στηρίζεται το “σχέδιο Αθηνά”: τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος!!!

Ανακοίνωση της Μ. Κανελλοπούλου για τις τελευταίες εξελίξεις για το σχέδιο "Αθηνά"

Σήμερα ο Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος θα ενημερώσει την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για το Προεδρικό Διάταγμα του “σχεδίου Αθηνά”. Η κυβέρνηση αποφασίζει να καταστρέψει το μέλλον χιλιάδων νέων και της 3βάθμιας εκπαίδευσης και αντί να φέρει το Αθηνά σαν νόμο, ως οφείλει κατά το Σύνταγμα της Ελλάδας, αρκείται, διά του Υπουργού της να ''ενημερώσει'' τους βουλευτές-κομπάρσους της Βουλής των Ελλήνων.

Καθ' όλο αυτό το διάστημα αναρωτιόμασταν βάσει ποιου νόμου θα εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα αυτό. Τελικά η αφοπλιστική απάντηση ήρθε από το άρθρο 15 της τροπολογίας του Υπουργείου Παιδείας σε νομοσχέδιο που φέρει το όνομα “Επείγουσες ρυθμίσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και άλλες διατάξεις”, το οποίο συζητείται την Πέμπτη 6/3/2013 στη Βουλή!

Δήλωση του Προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Α. Τσίπρα για το θάνατο του Ούγκο Τσάβες

Αποχαιρετούμε σήμερα ένα μεγάλο ηγέτη, έναν σπουδαίο επαναστάτη. Ο ηγέτης του λαού της Βενεζουέλας, των λαών της Λατινικής Αμερικής, ένας εμπνευστής των ιδεών της Δημοκρατίας και των μεγάλων επαναστατικών δημοκρατικών και προοδευτικών κατακτήσεων, έφυγε πολύ πρόωρα από κοντά μας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ