ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

16 Μαρ 2013

Εκτός λειτουργίας βρήκαν τα ΑΤΜ σήμερα το πρωί οι Κύπριοι

Εκτός λειτουργίας βρήκαν το ηλεκτρονικό σύστημα των συνεργατικών πιστωτικών ιδρυμάτων οι Κύπριοι που έσπευσαν να σηκώσουν τα χρήματά τους, ενώ όταν αργότερα αυτό λειτούργησε, είχε ήδη κατακρατηθεί το «τέλος αλληλεγγύης»

Άλλη μια "επιτυχία" της τρικομματικής: Το αίσχος του χαρατσιού της ΔΕΗ θα συνεχιστεί

Ασυνεπής για άλλη μια φορά η κυβέρνηση, αφού η αποτυχία και η απροθυμία της να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή, οδηγεί σε μονιμοποίηση του επαχθούς χαρατσιού της ΔΕΗ .



ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για Κύπρο: «Αποθέωση της εγκληματικής πολιτικής των Μνημονίων»


Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το μνημονιακό σχέδιο για την Κύπρο, όπου τονίζεται πως «οι φιλικές στα μνημόνια κυβερνήσεις, όπως αυτή του ομοϊδεάτη του κ. Σαμαρά, Προέδρου της Κύπρου κ. Αναστασιάδη, υποτάσσουν άλλη μια χώρα στο κλαμπ των αδιέξοδων μνημονίων», ενώ προστίθεται και το ερώτημα: «τι στάση κράτησε στο Eurogroup η ελληνική κυβέρνηση σχετικά με το σχέδιο για την Κύπρο και αν συμφώνησε με το κούρεμα των καταθέσεων;»


Διερευνάται υπόθεση ματαίωσης επένδυσης εξόρυξης στον Έβρο με πιθανή εμπλοκή Παπακωνσταντίνου

Εισαγγελική έρευνα για τη ματαίωση επένδυσης εξόρυξης στον Έβρο, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο πρώην υπουργός Γ. Παπακωνσταντίνου.

Υπό εισαγγελική διερεύνηση τίθεται δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ως υπουργός Περιβάλλοντος, ματαίωσε επένδυση εξόρυξης ζεόλιθου στον Έβρο, προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα εταιρείας στην οποία μετέχει συγγενικό του πρόσωπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ