ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

5 Οκτ 2012

Δήλωση της Μαρίας Κανελλοπούλου για την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Νέων του Δήμου Καλαβρύτων στη γιορτή του Γερμανού Πρέσβη



''Σχετικά με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Νέων του Δήμου Καλαβρύτων, δεν μπορώ να συμμεριστώ τον ενθουσιασμό της δημοτικής, ειδικά δεδομένης της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής. Για την απόφαση συμμετοχής της ορχήστρας, ειδικά όταν μεγάλο τμήμα της καλαβρυτινής κοινωνίας είναι φανερό ότι διαφωνεί, δεν αρκούν ευκαιριακές πλειοψηφίες.
Αφήνω παράμερα τις συγκρίσεις του Γ' Ράιχ με τη σύγχρονη Γερμανία, αλλά δεν μπορώ να παραμερίσω το ρόλο της γερμανικής κυβέρνησης, εκπρόσωπος της οποίας είναι ο Γερμανός πρέσβης, στο σύγχρονο οικονομικό δράμα που ζει ο λαός της χώρας μου.
Ακόμα και η αφορμή της γιορτής, η ένωση των δύο Γερμανιών, δεν βλέπω γιατί μπορεί να αφορά την Φιλαρμονική των Καλαβρύτων, καθώς μπορεί να συμβολίζει το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και του προϊόντος του, του Ψυχρού Πολέμου, ωστόσο συμβολίζει και την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Οικονομικού Πολέμου, θύμα του οποίου είναι και η χώρα μας.''

Το χρώμα του αίματος είναι ίδιο σε όλους και είναι κόκκινο!



Τις τελευταίες μέρες με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, η ''Χρυσή Αυγή'' διαφημίζει ότι οργανώνει αιμοδοσία με σκοπό την δημιουργία τράπεζας αίματος μόνο για Έλληνες, παραπλανώντας τους πολίτες.
Η συλλογή αίματος αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα του τμήματος αιμοδοσίας των δημόσιων Νοσοκομείων και σύμφωνα με την νομοθεσία η διάθεση του συλλεχθέντος αίματος εναπόκειται στην κρίση των αρμοδίων επιστημονικών οργάνων, κατά τις ανάγκες για μετάγγιση που προκύπτουν κάθε φορά.
Το ανθρώπινο αίμα δεν είναι εμπορεύσιμο είδος ούτε μπορεί να αποτελεί είδος πολιτικής εκμετάλλευσης και ειδικά ρατσιστικής ''διάθεσης'' όπως επαγγέλεται η φιλοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή.
Τα προβλήματα υγείας που απαιτούν μετάγγιση αίματος δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα σε Έλληνες και ...''Βάρβαρους''!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ