ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

7 Μαρ 2013

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το όργιο αστυνομικής καταστολής στην Ιερισσό Χαλκιδικής
Στην προσπάθειά της να τρομοκρατήσει τους κατοίκους και να καταστείλει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις μιας ολόκληρης περιοχής, η κυβέρνηση δείχνει το αυταρχικό της πρόσωπο για μια ακόμη φορά στη Χαλκιδική.

Ο ζήλος της κυβέρνησης Σαμαρά για την προστασία των επιχειρηματικών συμφερόντων είναι τέτοιος που δίνει εντολές για τη συνέχιση και την όξυνση της αδικαιολόγητης και απροκάλυπτης χρήσης βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις.  Με πρόσχημα την επίθεση στο εργοτάξιο στις Σκουριές, οι δυνάμεις καταστολής έχουν θέσει υπό κατοχή την Ιερισσό, με εισβολές σε σπίτια, προσαγωγές ανήλικων μαθητών, χρήση χημικών ακόμα και μέσα σε σχολείο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί την κυβέρνηση να δώσει τέλος στο όργιο αστυνομικής τρομοκρατίας και καταστολής και να αποσύρει άμεσα τα ΜΑΤ από την περιοχή.

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΘΕΤΕΙΤΑΙ. ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΡΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
    ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ