ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

8 Ιουλ 2013

Ανακοίνωση σχετικά με τις καταργήσεις υπηρεσιών και τις απολύσεις στους ΟΤΑ


Η συγκυβέρνηση του μνημονιακού ντουέτου προκειμένου να εκτελέσει τις εντολές της τρόικα και των δανειστών, μετά το μαύρο στην ΕΡΤ, δεν διστάζει να καρατομεί εργαζόμενους και υπηρεσίες του δημόσιου τομέα. Χωρίς κανένα σχέδιο και προγραμματισμό προχωρούν στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων βγάζοντας σε διαθεσιμότητα, με φόντο την απόλυση, χιλιάδες εργαζόμενους.

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Αντίθετος στην κατασκευή τοιχείου στην Ξερόλακκα

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαϊας, σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής της Ξερόλακας με τους βουλευτές Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλη Χατζηλάμπρου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Λύχρο και μέλη της Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Αχαΐας με θέμα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατασκευή ενός τσιμεντένιου τοιχείου στήριξης στο ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ


Η Κυβέρνηση αντί να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για άνοιγμα της ΕΡΤ, συνεχίζει τον κατήφορο της παρανομίας, κόβοντας τους αναμεταδότες.
Συγκεκριμένα, έκοψε τους αναμεταδότες στα Γεράνεια Όρη, στον Υμηττό, σήμερα κόβει τους αναμεταδότες στον Αίνο της Κεφαλονιάς. Όλα μάλιστα δείχνουν ότι από στιγμή σε στιγμή με πραξικοπηματικό  τρόπο ετοιμάζονται να εφαρμόσουν την ίδια τακτική στην ΕΡΑ Πάτρας, στο Δασύλλιο.
ΤΗΝ ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ!!!
ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!!!
Καλούμε το Λαό και την νεολαία της Πάτρας να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ, στο Δασύλλιο.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, σωματεία, συλλογικότητες θα είναι η μεγάλη ασπίδα προστασίας της ΕΡΤ και της ΕΡΑ Πάτρας.
Είμαστε εδώ όλοι μαζί σε 24ωρη βάση και σας περιμένουμε.
Ελεύθεροι, αποφασισμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα για :
ΨΩΜΙ  -  ΔΟΥΛΕΙΑ  - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Συντονιστείτε όλοι στους 92,5 Μ στην ΕΡΑ – Πάτρας.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

Παράνομοι και πειρατές στη ζωή μας  είναι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας και όχι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και ο Λαός που μας στηρίζει.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΛΙΟ ΤΩΡΑ!!!
Πάτρα, 7 Ιουλίου 2013


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ