ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

24 Φεβ 2013

Εξόρυξη δε γίνεται, μην τρέφετε ελπίδες, αν θέλετε χρυσό ανοίξτε τις θυρίδες: ενημέρωση από τη συγκέντρωση στη Χαλκιδική

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας του εργοστασίου εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική πραγματοποιούν σήμερα στις 11.00 το πρωί στη Μεγάλη Παναγιά κάτοικοι και φορείς με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα τεταμένο έπειτα από την επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρίας αλλά και τις προσαγωγές κατοίκων.


Πολιτικές πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ: Πορεία στο λαό και μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα

Ακόμη πιο κοντά στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, με μια καμπάνια με αμιγώς πολιτικά χαρακτηριστικά, που θα ξεκινήσει σύντομα από το Λεκανοπέδιο, θα "οργώσει" στη συνέχεια όλη τη χώρα και θα καταλήξει, τον Μάιο, στην Αθήνα, με μεγάλη πολιτική συγκέντρωση και ομιλητή, τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Μανώλης Γλέζος για τις γερμανικές αποζημιώσεις


 «Η Γερμανία οφείλει αποζημιώσεις και στο δημόσιο και στους Έλληνες πολίτες. Μέχρι τώρα οι Γερμανοί έλεγαν ότι το θέμα έχει λέξει. Αλλά οφείλουν 54 δις ευρώ»  είπε στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Μαίρης Πολλάλη, στον Real fm, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.
«Το θέμα του αναγκαστικού δανείου έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντησή του με τον Σόιμπλε. Εκείνος το άκουσε και δεν απάντησε. Η δήλωση του σημερινού Γερμανού πρέσβη αποτελεί πρόοδο. Ο Ράιχενμπαχ ήρθε να με βρει για να δει αν έχω όλα τα στοιχεία. Δεν μου έφερε όμως, καμία αντίρρηση σε όλα τα επιχειρήματα που του έθεσα», είπε ο κ. Γλέζος.
«Το θέμα είναι ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις λένε πάντα ότι το ζήτημα θα τεθεί όταν υπάρχουν οι κατάλληλες διεθνείς συγκυρίες», κατέληξε.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ