ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

5 Σεπ 2012

Ενημέρωση από την ανοικτή λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΤΗΝ Δυτική Αχαΐα



Με μεγάλη προσέλευση έγινε η πρώτη μετεκλογική ανοικτή λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  της Δυτικής Αχαΐας την Τετάρτη 29/8/2012 στο πολιτιστικό κέντρο "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ". Στη συνέλευση συμμετείχαν και οι βουλευτές του νομού Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου, οι οποίοι ενημέρωσαν για την κοινοβουλευτική δράση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  στο διάστημα που μεσολάβησε από τις εκλογές του Ιουνίου.
Στη συνέχεια μέσα από πλούσιο διάλογο  πήραν το λόγο δεκάδες πολίτες αναπτύσσοντας τις προτάσεις τους για τη φυσιογνωμία και την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την οργάνωση της αντίστασης του λαού της Δυτικής Αχαΐας ενάντια στα νέα μέτρα, που ετοιμάζουν η κυβέρνηση και ή τρόικα. Κοινή εκτίμηση ήταν ότι, τα μέτρα θα οδηγήσουν τη χώρα στη διάλυση και το λαό στην εξαθλίωση και κοινωνικοοικονομική απόγνωση. Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την απόφασή τους να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να αποτρέψουν τις πολιτικές αυτές.
Αποφασίστηκε τέλος να γίνει ιδιαίτερη ενημέρωση στους αγρότες της Δυτικής Αχαΐας  για το ξεπούλημα από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, της Αγροτικής τράπεζας και τις επιπτώσεις του στη ζωή εκατομμυρίων παραγωγών και δανειοληπτών.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ