ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

19 Μαΐ 2009

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ : EΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ '09


Χρηστικότητα, Λειτουργικότητα, Ενημέρωση, Συμμετοχή.


Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της διαδικτυακής καμπάνιας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που ξεκινάει αυτές τις ημέρες με κεντρικό σημείο αναφοράς τον ιστοχώρο http://www.syriza09.eu/ .
Ο επισκέπτης του site μπορεί να ενημερωθεί τόσο για τα πεπραγμένα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και του GUE/GNL στην ευρωβουλή όσο και για τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για την Ε.Ε και την ευρωπαϊκή προοπτική.
Ακόμα στις σελίδες των υποψήφιων ευρωβουλευτών μπορεί κανείς να βρει τα προφίλ και τα βιογραφικά τους συνοδευόμενα από συνεντεύξεις, άρθρα καθενός και καθεμιάς τους καθώς και παραπομπές στα προσωπικά τους blog.
Στο www.syriza09.eu υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων, δημοσιευμάτων, ανακοινώσεων, άρθρων, αναλύσεων και συνεντεύξεων σχετικών με τις ευρωεκλογές, την Ευρώπη και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α καθώς και το ημερολόγιο των δράσεων και εκδηλώσεών του -με αναλυτική περιγραφή και χάρτη για την καθεμιά από αυτές.
Στο πλαίσιο αξιοποίησης των δυνατοτήτων των νέων μέσων δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθεί σε video και σε πολλές περιπτώσεις σε ζωντανή μετάδοση τις προεκλογικές εκδηλώσεις, τις δηλώσεις του γραφείου τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, συνεντεύξεις όλων των υποψηφίων του καθώς και θεματικές συζητήσεις που θα διεξάγονται στο studio που έχει στηθεί ειδικά για αυτόν το σκοπό. Σημειώνεται πως όλο το περιεχόμενο του site είναι πολυμεσικό, δηλαδή δεν περιορίζεται στο κείμενο αλλά περιλαμβάνει επίσης video, ήχο, εικόνες και υπερ-συνδέσμους.
Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της συμμετοχής των πολιτών μέσα από την αξιοποίηση των νέων μέσων, ο ΣΥΡΙΖΑ παρέχει στους επισκέπτες του http://www.syriza.eu/ τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΕ, να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις και σχόλια πριν και κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων των υποψηφίων και των θεματικών συζητήσεων, να παράξουν και να διαθέσουν δικό τους προεκλογικό υλικό και να βοηθήσουν στη διανομή του καθώς και να εγγραφούν στο rss και newsletter του site. Ο πολίτης μπορεί τέλος να παρακολουθήσει τη δραστηριότητα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και να αλληλεπιδράσει με αυτή στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα του web και να ενημερωθεί για το πού ψηφίζει και πώς μπορεί να γίνει εκλογικός αντιπρόσωπος.
Ως ανοιχτό, δημοκρατικό κοινοβουλευτικό μέτωπο κομμάτων που πιστεύει στη διαφάνεια και στη λογοδοσία ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θεωρεί το παραγόμενο υλικό του τμήμα μιας μεγάλης δημόσιας συζήτησης και για αυτό κάθε πρωτότυπο περιεχόμενο του ιστοχώρου διατίθεται χωρίς καμία διεκδίκηση πνευματικού δικαιώματος για ελεύθερη, δημόσια χρήση.
17/5/2009
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ