ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

14 Οκτ 2012

Δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας Μ. Κανελλοπούλου – Β. Χατζηλάμπρου για τη σύσκεψη σχετικά με τα απορρίμματα«Δεν συνομολογούμε στην ιδιωτικοποίηση μιας τόσο σοβαρής για την υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών υπόθεσης»

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας, συμμετείχαμε σήμερα στη σύσκεψη στην οποία μας προσκάλεσε ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Γιάννης Δημαράς, σχετικά με τα απορρίμματα.
Εκφράσαμε για ακόμη μία φορά την πλήρη αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε σκέψη κατασκευής εργοστασίου διαχείρισης στερεών αποβλήτων μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Tομέα (ΣΔΙΤ).
Αρνούμαστε να συνομολογήσουμε στην ιδιωτικοποίηση μιας τόσο σοβαρής για την υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών υπόθεσης. Δεν είναι δυνατόν η επεξεργασία των απορριμμάτων να αφήνεται στο έλεος της ιδιωτικής κερδοσκοπίας και των ξένων επενδυτών, που σαν τα όρνια πέφτουν πάνω σε οποιοδήποτε δημόσιο σύστημα έχει απομείνει στην Ελλάδα, προκειμένου να το κατασπαράξουν, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση και άλλων τομέων του δημοτικού έργου. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ