ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

21 Οκτ 2012

Β. Χατζηλάμπρου: Το μήνυμα είναι μια ειρηνική Μεσόγειος, με ελεύθερους λαούς, χωρίς κατοχή, χωρίς μνημόνια




Δηλώσεις του βουλευτή Αχαΐας κατά την άφιξη των Ελλήνων της αποστολής «Ένα καράβι για τη Γάζα» στο αεροδρόμιο
 


«Σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη την αλληλεγγύη, η αποστολή στη Γάζα, πέρα από όλους τους συμβολισμούς που έχει για την επικαιροποίηση του ζητήματος κατοχής της Παλαιστίνης, αποτελεί ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης. Είναι το μήνυμα για μια ειρηνική Μεσόγειο, με ελεύθερους λαούς, χωρίς κατοχή, χωρίς μνημόνια, χωρίς ξένες δυνάμεις» δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β. Χατζηλάμπρου, κατά την άφιξη των Ελλήνων της αποστολής «Ένα καράβι για τη Γάζα» στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Επίσκεψη Μ. Κανελλοπούλου στη Χαλανδρίτσα



Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου, επισκέφθηκε σήμερα την Χαλανδρίτσα, όπου, μεταξύ άλλων είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου, κ. Θάνο Καρπή, με αντικείμενο θέματα της περιοχής όπως το Αυτοκινητοδρόμιο, η απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ, και οι υποδομές του Δήμου. Επ' αφορμή της συνάντησης, Μαρία Κανελλοπούλου δήλωσε:
«Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά την απερίφραστη στήριξή μας στις προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας για ανάπτυξη.
Σημαντικός σταθμός αυτής της προσπάθειας είναι το Αυτοκινητοδρόμιο της Χαλανδρίτσας,το οποίο μπορεί να ωφελήσει, υπό όρους ,τον Δήμο Ερυμάνθου αλλά και ολόκληρη την Αχαΐα.
Οι όροι αυτοί είναι ο απόλυτος σεβασμός του εξαιρετικού φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος της περιοχής και κυρίως ο συνδυασμός της κατασκευής του έργου με την ταχύτατη ολοκλήρωση πολύ σοβαρών υποδομών της Αχαΐας, όπως ο εθνικός δρόμος Αθηνών-Πατρών-Πύργου -χωρίς τον οποίο όλες οι προσπάθειες της βορειοδυτικής Πελοποννήσου δυσχεραίνονται δραματικά- και η απρόσκοπτη πρόσβαση στο νερό από όλες τις περιοχές που θα βρίσκονται πέριξ του φράγματος πλησίον της Χαλανδρίτσας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ