ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

21 Οκτ 2012

Επίσκεψη Μ. Κανελλοπούλου στη ΧαλανδρίτσαΗ βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου, επισκέφθηκε σήμερα την Χαλανδρίτσα, όπου, μεταξύ άλλων είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου, κ. Θάνο Καρπή, με αντικείμενο θέματα της περιοχής όπως το Αυτοκινητοδρόμιο, η απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ, και οι υποδομές του Δήμου. Επ' αφορμή της συνάντησης, Μαρία Κανελλοπούλου δήλωσε:
«Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά την απερίφραστη στήριξή μας στις προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας για ανάπτυξη.
Σημαντικός σταθμός αυτής της προσπάθειας είναι το Αυτοκινητοδρόμιο της Χαλανδρίτσας,το οποίο μπορεί να ωφελήσει, υπό όρους ,τον Δήμο Ερυμάνθου αλλά και ολόκληρη την Αχαΐα.
Οι όροι αυτοί είναι ο απόλυτος σεβασμός του εξαιρετικού φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος της περιοχής και κυρίως ο συνδυασμός της κατασκευής του έργου με την ταχύτατη ολοκλήρωση πολύ σοβαρών υποδομών της Αχαΐας, όπως ο εθνικός δρόμος Αθηνών-Πατρών-Πύργου -χωρίς τον οποίο όλες οι προσπάθειες της βορειοδυτικής Πελοποννήσου δυσχεραίνονται δραματικά- και η απρόσκοπτη πρόσβαση στο νερό από όλες τις περιοχές που θα βρίσκονται πέριξ του φράγματος πλησίον της Χαλανδρίτσας.
Θέση μας είναι ότι εντός μνημονίων, που προκαλούν, μεταξύ άλλων, την κατάρρευση της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ανάπτυξη είναι αδύνατη. Είναι προφανές ότι αγώνας για την ακύρωση των δεσμεύσεων απέναντι στην τρόικα είναι μονόδρομος, προκειμένου να υλοποιηθούν και οι παραμικρές πια υποχρεώσεις των Δήμων και των Περιφερειών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ