ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

31 Μαρ 2013

Φτάνει πια! Την Κυριακή στην Πλατεία Γεωργίου!

Με σύνθημα «Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια!», οι πλατείες της Ελλάδας παίρνουν τη σκυτάλη από τους Πορτογάλους και την Κυριακή 31 Μαρτίου επιστρέφουν στην πλατεία Συντάγματος στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα!

Η Πορτογαλία δείχνει το δρόμο!
Τι περιμένουμε;

Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες, ως εδώ!

Κι αν μια φράση συμπυκνώνει αυτά που ζητάμε αυτή είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση υποδέχεται την τρόικα με κατεβασμένα τα χέρια

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις πολιτικές εξελίξεις και την άφιξη της τρόικας

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση υποδέχεται την τρόικα με κατεβασμένα τα χέρια, ανήμπορη να διεκδικήσει την οποιαδήποτε διαφοροποίηση από το μνημονιακό σχέδιο της περικοπής μισθών και συντάξεων, των απολύσεων, της διάλυσης του κοινωνικού κράτους και των ιδιωτικοποιήσεων.

21 εκατομμύρια «φυγάδευσαν» πριν το κούρεμα συγγενείς του Αναστασιάδη

Μεγάλο ηθικό και νομικό ζήτημα προκαλέι η αποκάλυψη πως η οικογένεια του γαμπρού του Νίκου Αναστασιάδη απέσυρε περίπου 21 εκατομμύρια ευρώ από τις κυπριακές τράπεζες, 3 μόλις μέρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup όπου αποφασίστηκε το κούρεμα. Τα λεφτά μεταφέρθηκαν σε τράπεζες του Λονδίνου. Για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά, η εταιρία έσπασε 5 τραπεζογραμμάτια που διατηρούσε στη Λαϊκή Τράπεζα.

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,σχετικά με την ακόμα μεγαλύτερη μείωση του κατώτερου μισθού από τη Δευτέρα 1-4-2013

Η κυβέρνηση σφαγιάζει εκ νέου τον κατώτερο μισθό καταργώντας το επίδομα γάμου, και προωθεί σταδιακά τη μείωση του στα 150 ευρώ.
Η κυβέρνηση σφαγιάζει ακόμα περισσότερο τον ήδη μειωμένο από 28-2-2012 κατώτερο μισθό με την κατάργηση από την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Απριλίου, του επιδόματος γάμου, ύψους 10%, για τους 500.000 εργαζόμενους που αμείβονται με αυτόν.

Θάσος: Η φασιστοσυγκέντρωση της ΧΑ κατέληξε σε πρωτοφανές φιάσκο



 ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ
 Το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου 2013, μέλη της εγκληματικής συμμορίας της «Χρυσής Αυγής» προετοίμασαν φασιστοφιέστα στην κεντρική πλατεία του χωριού Ποταμιά της Θάσου. Πρόφασή τους ήταν η διανομή ελεημοσύνης και η άσκηση μαύρης προπαγάνδας σε φτωχούς κατοίκους του χωριού, εκμεταλλευόμενοι τη δεινή οικονομική κρίση στην οποία οδήγησαν το λαό μας οι επιλογές της τροϊκανής, μνημονιακής κυβέρνησης.

Κύπρος: Νότες αλληλεγγύης για στήριξη των Κυπρίων - Μεγάλη συναυλία από 50 καλλιτέχνες

Μεγάλη συναυλία , με τίτλο «CyprusAid» δίνουν αύριο από τις 4 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα πενήντα και πλέον καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Χρήστος Θηβαίος, στην Τάφρο Κωνστάντζα, στην Λευκωσία, για να περάσουν το μήνυμα ότι η Κύπρος δεν είναι άντρο «γκάγκστερ και συμμοριτών», αλλά μια περήφανη χώρα από σκεπτόμενους ανθρώπους και ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Νέα υπόθεση ομηρίας μετανάστη εργάτη- Τον είχαν δέσει με αλυσίδα σε θερμοκήπιο

Νέα υπόθεση ομηρίας αλλοδαπού εργάτη από ομοεθνή του αποκαλύφθηκε χθες στην Ηλεία.

Σοκαρίστηκαν ακόμα και οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας που βρήκαν έναν 22χρονο δεμένο με αλυσίδα από το πόδι, σε μεταλλικό πάσαλο θερμοκηπίου, για να μην το σκάσει.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η επιχείρηση των αστυνομικών εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Όλγας Τραγανού, όταν ενημερώθηκαν οι αρχές από ομοεθνείς 22χρονου Μπαγκλαντέζου, πως ο ίδιος κρατείται όμηρος σε θερμοκήπιο που χρησιμοποιείται ως κατοικία, από άλλους συμπατριώτες του.

Οι δράστες εννέα τον αριθμό ζητούσαν χρήματα από την οικογένεια του θύματος στο Μπαγκλαντές και το ποσό των λύτρων έφτανε τις 5.000 ευρώ. Ήδη, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Ilialive.gr, οι συγγενείς του νεαρού είχαν καταθέσει περίπου 2.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό στο Μπαγκλαντές, ενώ οι δράστες είχαν πάρει και τα χρήματα που είχε πάνω του ο νεαρός.




Πηγή: ilialive.gr
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ