ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15 Μαρ 2013

Εμφάνιση Β. Χατζηλάμπρου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ


Απάντηση της Μαρίας Κανελλοπούλου στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Αιχμή"


Επιστολή προς Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ σχετικά με άρθρο στο φύλλο της Πέμπτης 14.03.2013


Αγαπητή “ΑΙΧΜΗ”

Διάβασα το δυσφημιστικό εναντίον εμού αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ανυπόγραφου άρθρου “Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει την πόλη!”, στο φύλλο της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2013.



"Φοβάμαι την πείνα, Θεέ μου"- Τα παιδιά που λιποθυμούν, τα νοικοκυριά που λιμοκτονούν

Σήμερα ένας μικρός μαθητής λιποθύμησε στην Πάτρα από την ασιτία. Όταν συνήλθε είπε πως για δύο μέρες έβαλε στο στομάχι του μόνο λίγο γάλα... Ένας μόνο, ανάμεσα σε τόσους πολλούς.



Ο Πάσχος Μανδραβέλης μόλις τέσσερις μέρες πριν δήλωνε ότι οι λιποθυμίες των παιδιών από την πείνα είναι "φτηνή προπαγάνδα"...
Ήδη από τον πρώτο καιρό του Μνημονίου, σε πολλά σχολεία της Αθήνας είχαν παρατηρηθεί κρούσματα λιποθυμιών στα σχολεία. 

«Επενδυτικός νόμος: fast(er) track επενδύσεις, όπως όπως»


«Ο επενδυτικός νόμος διακρίνεται από αναποτελεσματικότητα και έλλειψη αναπτυξιακής στρατηγικής, έχει αποσπασματικό χαρακτήρα και κατά βάση είναι εναρμονισμένος στη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας και της χρηματοδότησης επιδότησης φίλων επενδυτών χωρίς κανένα σχέδιο και συγκεκριμένο αντίκρισμα». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, στην εισήγησή του για τον νέο επενδυτικό νόμο στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.
Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ πρόσθεσε:

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου για το τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής στα ΤΕΙ Άρτας



Οι περισσότεροι πολιτικοί που έχουν περάσει από τη χώρα μας-και την έχουν καταστρέψει- είναι, σε μεγάλο βαθμό, απολίτιστοι. Αποξηραμένοι τεχνοκράτες, κομπιναδόροι και ψεύτες. Επειδή η παιδεία και ο πολιτισμός δουλεύουν βαθειά και μακροπρόθεσμα, ποτέ δεν ήταν στις προτεραιότητες αυτών που μας κυβερνούν.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ