ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

23 Μαρ 2013

Για την επέτειο της 25ης Μαρτίου: Όλοι στη συγκέντρωση!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί σε λαϊκή συγκέντρωση την ημέρα της παρέλασης, Δευτέρα 25 Μάρτη. Το ραντεβού της συγκέντρωσης είναι 10:30 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου προκειμένου στη συνέχεια να μεταβούμε προς το χώρο της παρέλασης.

Η Eπανάσταση του 1821 αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές στη μακρόχρονη πορεία των αγώνων του ελληνικού λαού για ελευθερία, αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία. Δείχνει τις δυνατότητες των λαών, όταν αυτοί  αποφασίζουν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους,   να  αρνηθούν προδιαγεγραμμένες μοίρες, καταστροφικές πορείες κι αδιέξοδα. 

Παρέλαση με μαύρο περιβραχιόνιο θα κάνουν στην Ιεράπετρα

Με μαύρα περιβραχιόνια θα παρελάσουν τα παιδιά της Ιεράπετρας.Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Ιεράπετρας σε συνέχεια της πρωινής ομόφωνης απόφασης του, με την οποία ήταν αντίθετη στη μη πραγματοποίηση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου και αφού έλαβε γνώση την άποψη της επιτροπής αγώνας, συζήτησε ξανά και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:



Ο υφ. Παιδείας δε "βλέπει" αντιδράσεις στο σχέδιο Αθηνά- Τι είπαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

«Εάν τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ είχαν αδιαφορήσει, είχαν αντιδράσει, είχαν αδρανήσει, εάν είχαν δημιουργήσει θεσμικά αναχώματα απέναντι στο σχέδιο «Αθηνά», θα το γνωρίζαμε. Θα το γνώριζε η Βουλή. Θα το γνώριζε η κοινωνία. Θα το γνώριζε η πανεπιστημιακή κοινότητα».

Τα παραπάνω είπε χθες στη Βουλή ο υφπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για το Σχέδιο Αθηνά, και σημείωσε:

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: "Βάζουν χέρι τώρα και στις αποταμιεύσεις"

Πριν από τρία χρόνια η Ελλάδα επελέγη από την Τρόικα ως το πρώτο πειραματόζωο για την εφαρμογή μιας γενικευμένης στρατηγικής λιτότητας στην Ευρώπη.

Σήμερα που τα προγράμματα λιτότητας φτάνουν στα όριά τους, γιατί φτωχοποίησαν τους λαούς και δεν αποδίδει άλλο η φορολόγηση της φτώχειας, η ληστεία εξαπλώνεται από τους μισθούς και τις συντάξεις στις αποταμιεύσεις.

Και η Κύπρος επιλέγεται ως το πρώτο πειραματόζωο γενικευμένου κουρέματος καταθέσεων.

Εξώδικο του “Παρατηρητηρίου” (antigoldgreece) στον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα

Εξώδικο του “Παρατηρητηρίου” (που διατηρεί την ιστοσελίδα http://antigoldgreece.wordpress.com/, η οποία επιτελεί σημαντικό έργο για την αντι-πληροφορηση για όσα συμβαίνουν στη Χαλκδική με τα μεταλλεία Χρυσού) προς τον Χρήστο Πάχτα για όσα είπε ο τελευταίος εναντίον του. Η εξώδικη διαμαρτυρία επιδόθηκε στον δήμαρχο χθες, Παρασκευή 22 Μαρτίου. Οι επίμαχες δηλώσεις, εναντίον του Παρατηρητηρίου, στο 5:20 του βίντεο που ακολουθεί.


 


Eνώπιον παντός αρμόδιου δικαστηρίου και αρχής
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Σε εξέλιξη μεγάλη διαδήλωση τραπεζοϋπαλλήλων στη Λευκωσία

Πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκταοντάδες τραπεζικοί υπαλλήλοι οι οποίοι διεκδικούν τις θέσεις εργασίας τους και τα δικαιώματά τους.


Η ηγεσία της ΕΤΥΚ, είναι στην πρώτη γραμμή της πορείας και αναμένεται να επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματά των τραπεζοϋπαλλήλων τόσο στο Υπουργείο Οικονομικών, όσο και στην Βουλή αλλά και στο Προεδρικό.

Ένα καταπληκτικό πανό στην Ιερισσό

ΦΩΤΟ-Το πανό των κατοίκων της ΙερισσούΈνα μεγάλο πανό στο οποίο αναγράφεται:
«ΝΕΡΟ, ΒΟΥΝΟ, ΥΓΕΙΑ, ΜΕΛΛΟΝ: ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ»
κρέμασαν κυριολεκτικά από το βουνό όπου επρόκειτο να γίνει η εξόρυξη χρυσού στην Ιερισσό, οι κάτοικοι της περιοχής.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ