ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

13 Απρ 2013

Αλ. Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ: «Μόνη διέξοδος, η παραίτηση της κυβέρνησης και η προσφυγή στις κάλπες» (βίντεο)


Το Σάββατο 13την Κυριακή 14 Απριλίου, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, πραγματοποιούνται οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ
Συνεδριάζει σήμερα Σάββατο 13 και αύριο Κυριακή 14 Απριλίου 2013 η Κεντρική  Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) με θέμα: «Η πολιτική και κοινωνική κατάσταση. Εκτιμήσεις και δράσεις - Πορεία προς το Ιδρυτικό Συνέδριο».

Οι εργασίες της Κ.Ε. άνοιξαν το πρωί του Σαββάτου με ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ,  Αλέξη Τσίπρα.

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βραχναιίκων



Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, στις 11π.μ. η συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βραχναιίκων διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο: "Ενωνόμαστε-μιλάμε για τον τόπο μας: -νερό-θαλάσσιο μέτωπο". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Βραχναίικα, στην ταβέρνα "Πλάτανος".

Θα μιλήσουν ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Πατούχας. και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και της επιτροπής Αυτοδιοίκησης, Μαρία Αντύπα.
Με αφορμή την υπερτιμολόγηση στους λογαριασμούς του νερού και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στους παράκτιους δρόμους, καλούμε όλο το λαό των Βραχναιίκων και των γύρω περιοχών, να μιλήσουμε για τα προβλήματα του τόπου μας, και να ενωθούμε σε δράσεις στο επόμενο διάστημα.

Κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα εναντίον της καταστολής στη Χαλκιδική

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι μαζικές πορείες αλληλεγγύης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη και αλλού. Επόμενο ραντεβού αύριο, Κυριακή, στις 10 π.μ., στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης για την απελευθέρωση των 2 συλληφθέντων. Το hagstag στο twitter: #skouries

«Το παρακράτος της ΠΑΣΠ τρομοκρατεί στο ΤΕΙ Πάτρας»

Ανακοίνωση των Νέων ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση μελών της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο ΤΕΙ Πάτρας
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ:

Αλ. Τσίπρας: «Ο Σαμαράς κρύβεται, και οι δυο κομπάρσοι του κάνουν βαρυσήμαντες δηλώσεις για τα δελτία των 8»

«Στη χώρα μας οι δημοκρατικοί θεσμοί βρίσκονται σε κίνδυνο, το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο και η βουλή διακοσμητικό όργανο», επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας σήμερα στους εργαζόμενους του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη μαζί με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.
Ο Αλ. Τσίπρας, στην αναφορά του στις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις, πρόσθεσε:

«Τελεσίγραφο» τρόικας για απολύσεις στο Δημόσιο - καμία «κόκκινη γραμμή» από τη συγκυβέρνηση

Τρόικα και ΕΕ εντείνουν τις πιέσεις, ζητώντας τελεσιγραφικά να ολοκληρωθούν μέχρι την Τρίτη οι διαπραγματεύσεις, με μια συμφωνία που θα κλείνει όλες τις εκκρεμότητες και θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων
Περιθώρια αντίδρασης ή "διαφυγής" δεν φαίνεται να υπάρχουν και ο  Α. Σαμαράς συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το Σάββατο το μεσημέρι.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ