ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

27 Οκτ 2012

28 Οκτώβρη 1940 - 28 Οκτώβρη 2012 : Το ΟΧΙ του λαού να ακουστεί δυνατά



Όλοι την Κυριακή 28 Οκτώβρη στις 10:30 π.μ. στην πλ. Γεωργίου

Η τρόικα εσωτερικού προχωράει ακάθεκτη στο σχέδιο καταστροφής της κοινωνίας και του ξεπουλήματος της χώρας. Παρά τους λεονταρισμούς Βενιζέλου και Κουβέλη, το τρίτο μνημόνιο προωθείται μέχρι κεραίας, σύμφωνα με τις εντολές της τρόικα. Πλέον όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της εξαθλίωσης του λαού. Όλοι καταλαβαίνουν πως η υποτιθέμενη αντίθεση των δύο κυβερνητικών συνεταίρων στα μέτρα για τα εργασιακά, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα θέατρο, στημένο για να δώσει ανάσες σε μια παραπαίουσα μνημονιακή κυβέρνηση.

Δήλωση της Μ. Κανελλοπούλου για το θέμα των απορριμμάτων



Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μ. Κανελλοπούλου παρευρέθη σήμερα στην κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου για το εργοστάσιο απορριμμάτων, έξω από το εργοστάσιο Λαδόπουλου, όπου επρόκειτο να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο και προέβη στην εξής δήλωση:
«Στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων. Η δική μας θέση, βέβαια, είναι ενάντια στο εργοστάσιο και ενάντια στα ΣΔΙΤ. Είμαστε υπέρ πιο ήπιων μορφών επεξεργασίας απορριμμάτων, όπως οι μικρές μονάδες κομποστοποίησης. Όλα αυτά βεβαίως υπό τη σκέπη ενός αυστηρά δημόσιου συστήματος αποκομιδής και επεξεργασίας απορριμμάτων. Το τι έκανε σήμερα ο δήμαρχος είναι μια ερώτηση που πρέπει να απευθυνθεί στον ίδιο».
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ