ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

28 Αυγ 2013

Στα χέρια της τρόικα η τύχη ΤΑΣ και ΤΑΠ


"Σε ό,τι αφορά τους Τομείς των Φυσικών Καταστροφών, η αγορά των ασφαλιστικών εταιρειών φαίνεται να τρίβει τα χέρια της, με τον κ. γενικό να νίπτει τα δικά του"Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του γενικού γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Σταθόπουλου και αντιπροσωπείας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα την αναδιάρθρωση στο υπουργείο, όπου κρίνεται και η τύχη του ΤΑΣ και ΤΑΠ, συμμετείχε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Το καλοκαίρι κατέρρευσε ο διπλός μύθος της κυβέρνησης

"Να γίνουμε γέφυρα ειρήνης ανάμεσα στους λαούς και όχι προγεφύρωμα πολεμικών επιχειρήσεων της στρατιωτικής μηχανής των ισχυρών", ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας στην εναρκτήρια εισήγησή του προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που συνεδριάζει σήμερα και αύριο, στο ξενοδοχείο Κάραβελ


"Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε ιμπεριαλιστική επέμβαση, με πρόσχημα τον ανθρωπισμό και τα δικαιώματα" δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας, ενώ κατήγγειλε την κυβέρνηση Σαμαρά για το «ναι» στις απαιτήσεις των Αμερικανών λέγοντας πως "αυτό όμως που μας εντυπωσιάζει είναι πως την ίδια στιγμή που η πολεμική επέμβαση δεν βρίσκει υποστηρικτές στο εσωτερικό των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας, βρίσκει απρόσμενους υποστηρικτές στην Ελλάδα" και συνέχισε: "Πρώτος και καλύτερος ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος έσπευσε για λογαριασμό της κυβέρνησης να παράσχει διευκολύνσεις πριν καν του τις ζητήσουνε. Και ως βασιλικότερος του βασιλέως, ζήτησε επέμβαση στη Συρία πριν καν αποφασίσει ο ίδιος ο Ομπάμα. Και δεύτερος στο χορό της αξιοθρήνητης συμμορίας των προθύμων υποταγμένων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Που λίγες ώρες πριν το βρετανικό Κοινοβούλιο καταψηφίσει τη συμμετοχή της Βρετανίας στην πολεμική επέμβαση, δήλωνε πως είναι επιεικώς άκαιρη η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έκτακτη σύγκληση της ολομέλειας της ελληνικής Βουλής για τη Συρία"

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ