ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

24 Σεπ 2013

Απεργιακό δελτίο Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ!!!

Δευτέρα   23/9/2013, πρώτη ημέρα της νέας 3ήμερης απεργιακής κινητοποίησης του κλάδου, στα σχολεία της  Α ΈΛΜΕ Αχαΐας:

-         Οι καθηγητές συνεχίζουν τον αγώνα τους με υψηλά  ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, υλοποιώντας την απόφαση της Γ. Σ  των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας (20-9-2013) για νέα διήμερη απεργιακή κινητοποίηση για 23-9-2013 και 24-9-2013 και νέες Γ. Σ του κλάδου.
-         Την Τετάρτη 25-9-2013 συμμετέχουμε στην απεργία της ΑΔΕΔΥ.

-         Στις 11 π.μ. πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση των απεργών καθηγητών στο Παράρτημα και στη συνέχεια πορεία από κοινού με άλλους κλάδους εργαζομένων που βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση (σωματεία εργαζομένων στο Δήμο και στα ασφαλιστικά Ταμεία) στους δρόμους της πόλης και κατάληξη στην Α΄ ΔΟΥ, σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ
 
 Τρίτη 24-9-2013

-         Στις 10π.μ. οργανώνουμε προσυγκέντρωση των απεργών καθηγητών στο Παράρτημα και στη συνέχεια πορεία στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας για να συμμετάσχουμε δυναμικά και ενωτικά στο Πανεργατικό –Πανυπαλληλικό Συλλαλητήριο στα πλαίσια της 48ωρης  γενικής απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

-         Στις 7μμ  δίνουμε μαζικό παρόν στην έκτακτη Γ.Σ του κλάδου για την εκτίμηση και συνέχιση των κινητοποιήσεων μας (αίθουσα ΣΕΓΑΣ ,5ο Λύκειο Πατρών , Σχολικό συγκρότημα Μαρούδα)


Ομιλία της Μαρίας Κανελλοπούλου στη σύσκεψη του Πανεπιστημίου Πατρών για τις διαθεσιμότητες των διοικητικών υπαλλήλων

Αγαπητέ Αντιπρύτανη, συναγωνιστές, εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου

Θα μου επιτρέψετε να μην ακολουθήσω την πεπατημένη σε τέτοιου είδους συσκέψεις. Δεν θα ακολουθήσω την κοινότοπη ρητορεία του γνωστού και χιλιοειπωμένου και υποκριτικού «όλοι μαζί».

Αγαπητοί φίλοι, δεν είμαστε «όλοι μαζί» γιατί απλά δεν έχουμε όλοι τα ίδια συμφέροντα.

Eκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στα χρόνια του Μνημονίου, η περίπτωση του Δήμου Πατρέων»


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας διοργανώνει την Τετάρτη 25η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων των μελών του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (πλ. Γεωργίου Α 25) εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στα χρόνια του Μνημονίου, η περίπτωση του Δήμου Πατρέων», με ομιλητές:
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ