ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

22 Απρ 2012

Το ψηφοδέλτιό μας

Ο ΣΥΡΙΖΑΕνωτικό Κοινωνικό Μέτωπο με υπερηφάνεια ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο Αχαΐας, το οποίο απαρτίζεται από αγωνιστές από όλο το νομό και έχει ως επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα.
Η τιμητική συμμετοχή του Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας ενισχύει την προσπάθεια απεγκλωβισμού ευρύτερων δυνάμεων από τον καταρρέοντα δικομματισμό, αυξάνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να πετύχουμε το στόχο εκλογής και δεύτερου βουλευτή στο νομό.
Ο ΣΥΡΙΖΑΕνωτικό Κοινωνικό Μέτωπο δίνει όλες του τις δυνάμεις για νανατραπεί από τον λαό και τα κινήματά του η καταστροφική πολιτική των μνημονίων και όποια κυβέρνηση την επιβάλει. Απαιτούμε να φύγει η τρόικα από τη χώρα. Όσοι μας οδήγησαν ως εδώ να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό. Και με την ψήφο του, ο λαός μπορεί να επιβάλει μια ριζική αλλαγή, με στόχο να καταργηθούν τα μνημόνια, να ληφθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων, να διαγραφεί το χρέος, να κοινωνικοποιηθούν οι τράπεζες. Για να προχωρήσει μια νέα πορεία ανάπτυξης και η κοινωνική και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, για πραγματική δημοκρατία.
Στον νομό μας που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την αποβιομηχάνιση και την ανεργία δίνουμε τη μάχη με επικεφαλής διακεκριμένους αγωνιστές από όλη την επικράτεια της Αχαΐας που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας:
Τσίπρας Αλέξης, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ
Αντύπα-Μελισσαροπούλου Μαρία, συνταξιούχος καθηγήτρια Βθμιας εκπαίδευσης
Βαρδάλος Φίλιππος, ελεύθερος επαγγελματίας, Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας
Γιακουμής Τάσος, γιατρός
Γκόβας Γιάννης, λογιστής-φοροτεχνικός
Δημητροπούλου-Λιονάκη Μαρία, υποαπασχολούμενη
Κανελλοπούλου Μαρία, ηθοποιός
Κοκκινάρης Γιώργος, άνεργος διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός
Λιαρομάτης Χρήστος, Δικηγόρος
Σιαϊλή Δήμητρα, τελειόφοιτη Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, άνεργη
Σπαρτινός Κώστας, Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας ΣΥΝ
Χατζηλάμπρου Βασίλης, υγειονομικός, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

Ή εμείς, ή αυτοί.
Μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε!
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ