ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

10 Οκτ 2012

Β. Χατζηλάμπρου για την κατασκευή του εργοστασίου διαχείρισης στερεών αποβλήτων μέσω ΣΔΙΤ



 «Απόφαση χωρίς επιστροφή. Είναι η ώρα κρίσιμων επιλογών!»

από τη σημερινή κινητοποίηση στο δημοτικό συμβούλιο
Η απόφαση της διυπουργικής επιτροπής στις 9 Αυγούστου 2012, η οποία εγκρίνει με τη μέθοδο των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) τα 60 εκατ. ευρώ για την κατασκευή εργοστασίου διαχείρισης στερεών αποβλήτων στου Φλόκα, έβαλε τη σφραγίδα της ιδιωτικοποίησης σε όλες τις διαδικασίες διαχείρισης των απορριμμάτων. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος σχεδιασμός προβλέπει αντίστοιχα εργοστάσια να κατασκευαστούν, μέσω ΣΔΙΤ, και στους τρεις νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία).
Με τον τρόπο αυτό δίνεται ένα μεγάλο δώρο στους εθνικούς και υπερεθνικούς εργολάβους και τα σκουπίδια γίνονται η Νο1 επιχείρηση από την οποία ξεκινά η ιδιωτικοποίηση τομέων που έως σήμερα διαχειρίζονται οι δήμοι (σκουπίδια και τομέας Καθαριότητας σήμερα, νερό και δίκτυο ύδρευσης αύριο), ενταγμένα στη γενικότερη πολιτική που η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού εφαρμόζει για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κάλεσμα σε συνέλευση Συριζα ΕΚΜ στην Μεσσάτιδα



Στις 3 Οκτώβρη 2012 πραγματοποιήθηκε προπαρασκευαστική συνάντηση για την οργάνωση συνέλευσης του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ - Ε.Κ.Μ στην Μεσσάτιδα.
Η συζήτηση ανέδειξε την ανάγκη συντονισμού και οργάνωσης των πολιτών της Μεσσάτιδας με στόχο την δυναμική ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής. Σύμφωνα με αυτό τον στόχο αποφασίστηκε ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 17 Οκτώβρη και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του πρώην δημοτικού συμβουλίου στην Οβρυά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Αχαΐας καλεί όλο τον λαό της περιοχής να συμμετέχει και να συμβάλλει με τις ιδέες, τις προτάσεις, την κριτική, αλλά και την προσφορά του. Να συνεισφέρει στην ανάγκη επιβίωσης του λαού, που συνδέεται άρρηκτα με το μεγάλο στόχο να διώξουμε τις τρόικες εσωτερικού και εξωτερικού.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ