ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

7 Μαρ 2013

Μ. Κανελλοπούλου: Για δεύτερη ημέρα εν κρυπτώ η συζήτηση για το σχέδιο “Αθηνά”.

Τα πρακτικά της πρώτης χθεσινής συνεδρίασης

Για δεύτερη ημέρα σήμερα, συζητείται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων το σχέδιο Αθηνά, υπό τη μορφή ενημέρωσης από την πλευρά του Υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου για το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.
Η συζήτηση σήμερα, όπως και χθες δεν θα προβληθεί ούτε από το Κανάλι της Βουλής, ούτε ακόμα από τα εσωτερικά μόνιτορ της Βουλής από τα οποία ενημερώνονται οι βουλευτές και οι συνεργάτες τους!Κι όλ' αυτά την ίδια ώρα που έξω από τη Βουλή είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές απ' όλη τη χώρα.
Ο κ. Αρβανιτόπουλος προτιμά να συνεχίζει τα υπόγεια παζάρια με τους τοπικούς κομματάρχες της τρικομματικής κυβέρνησης αντί καταστήσει δημόσια τη συζήτηση για το σχέδιο Αθηνά. Μετά την απόφασή του να μην έρθει σαν νόμος το σχέδιο, μετά τις αλλεπάλληλες αδιαφανείς αλλαγές επί του σχεδίου, τώρα αρνείται στον ελληνικό λαό και την ενημέρωση.
Θέλουν να διαλύσουν το ΤΕΙ Πάτρας και Αιγίου με την ησυχία τους. Εμείς , επειδή δεν θα τους το επιτρέψουμε, δημοσιεύουμε τα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης. Για να μην κρύβεται κανείς και κυρίως για να μη δίνονται , ακόμα και τη στιγμή που μιλάμε, ψεύτικες υποσχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ