ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15 Νοε 2012

Η Μ. Κανελλοπούλου για τους νεκρούς του ΠολυτεχνείουΗ βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρίας Κανελλοπούλου, με αφορμή την αμφισβήτηση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής των νεκρών του Πολυτεχνείου, προέβη στην εξής δήλωση:
''Δεν έχει κανείς δικαίωμα να αμφισβητεί τις φρικαλεότητες που διέπραξε η Χούντα γενικώς και ειδικώς στις 17 Νοέμβρη 1973 και τους νεκρούς που προκάλεσαν οι επιχειρήσεις του Στρατού, της Αστυνομίας και των παρακρατικών.
Η ελληνική κοινωνία έχει επιβάλει τον απόλυτο σεβασμό στους ήρωες του φοιτητικού και του εργατικού κινήματος, στους μάρτυρες της Δημοκρατίας.
Οι νεοναζί τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους με ανεκδιήγητο τρόπο τα γεγονότα, αμφισβητώντας με αποτρόπαιο θράσος τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.
Πέρα από την απάντηση που θα πάρουν οπουδήποτε εμφανιστούν, όπως πρόσφατα, στις 28 Οκτωβρίου, στην Κ. Αχαΐα όπου ο λαός τους έδιωξε από το ηρώο της πόλης, οι δικαστικές αρχές οφείλουν να κινητοποιηθούν άμεσα διώκοντας με βάση την αυτεπάγγελτη διαδικασία του άρθρου 365 του Ποινικού Κώδικα, περί προσβολής μνήμης νεκρών. ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ