ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

27 Απρ 2013

Επίσκεψη Σαμαρά,Βενιζέλου στην Ολυμπία Οδό: Φιέστα με δανεικούς εργαζόμενους!


Η τρόικα εσωτερικού, λίγο πριν την ψήφιση του Μνημονίου 4, επιχειρεί με σόου και εμπαιγμούς της κοινής γνώμης να δημιουργήσει μία κατάσταση ευφορίας και αισιοδοξίας.

Επιχειρούν να αποκρύψουν την πλήρη αδράνειά τους ως προς τα έργα υποδομής της Αχαΐας εγκαθιστώντας στα εγκαταλειμμένα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού σήμερα το πρωί άτομα, μηχανήματα και οχήματα που μέχρι χθες και τα προηγούμενα 3 χρόνια ήταν άφαντα.
Αλήθεια, ποιος επικοινωνιακός γίγαντας του πρωθυπουργικού επιτελείου νομίζει ότι η τεχνολογία και η πληροφόρηση βρίσκονται ακόμα στη δεκαετία του 1950;
Αν οι Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν πραγματικά να δουν τι συμβαίνει στους θανατηφόρους και παρατημένους δρόμους της Αχαΐας, ας τον διανύσουν καθημερινά όπως τον διανύουν εδώ και 3-4 χρόνια οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες και οι τουρίστες.
Εδώ και κάποιους μήνες, αντί η κυβέρνηση να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι των κατασκευαστών και των τραπεζών που τους στηρίζουν ώστε τα έργα να αποπερατωθούν άμεσα, τους δίνουν αποζημιώσεις και φορτώνουν τη ζημιά στους πολίτες μέσω των διοδίων. Και για να κρύψει την αδράνειά της, έχει βάλει εδώ και κάποιες εβδομάδες εργαζόμενους να κλαδεύουν τα φυτά παραλλήλως του δρόμου.
Αρκετά πια με τις παιδαριώδεις επικοινωνιακές πρακτικές του κ. Σαμαρά. Αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι, θα ήταν σίγουρα φαιδροί.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ