ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

27 Απρ 2013

Μεταφορά εργαζομένων φυλακών Πατρών: Το υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί ανόητους τους εργαζόμενους;


Μετά την από 23.4.2013 Ερώτησή μας προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με την περικοπή των κονδυλίων μεταφοράς των εργαζομένων του Κλειστού Καταστήματος Κράτησης Πατρών, ενημερωθήκαμε ότι υπήρξε απάντηση προς τη διεύθυνση του Καταστήματος.


Συγκεκριμένα, η απάντηση από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου είναι ότι επειδή δεν μπορεί να υπάρξει καμία απόκλιση από τα καθορισμένα δημοσιονομικά του Υπουργείου, δεν είναι δυνατόν να ανασταλεί και η περικοπή της λειτουργίας του λεωφορείου που μεταφέρει τους εργαζόμενους από και προς στο Κ.Κ. Πατρών. Ωστόσο το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρότεινε στη διεύθυνση να θέσει ελεύθερα σε πλήρη λειτουργία το λεωφορείο, καλύπτοντας το ελλείπον ποσό μέσω εισφορών των εργαζομένων, οι οποίοι ήδη άλλωστε πληρώνουν για το λεωφορείο!

Όσον αφορά την πλήρη εκδούλευση της κυβέρνησης στις απαιτήσεις των δανειστών, δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Στην ίδια λογική το υπουργείο Δικαιοσύνης, αντί να δώσει λύση στα εκρηκτικά προβλήματα των ελληνικών φυλακών, των εργαζόμενων και των κρατουμένων, προχωρά παραπέρα εμπαίζοντας την κοινή λογική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ