ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

23 Αυγ 2013

Συνέλευση στην ΕΡΑ Πάτρας σήμερα, Παρασκευή



Την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2013 οι συγκεντρωμένοι στο Προαύλιο της  ΕΡΑ Πάτρας αποφάσισαν να καθιερωθεί μόνιμη Συνέλευση υποστηρικτών – αλληλέγγυων  και εργαζόμενων της ΕΡΑ Πάτρας,  που θα συνέρχεται μια φορά τη βδομάδα. 

Η 1η Σύνοδος θα γίνει
την Παρασκευή 23 Αυγούστου  2013, ώρα 9 μμ στο Προαύλιο της ΕΡΑ  Πάτρας


Κάθε Συνέλευση θα  είναι  ανοιχτή σε όλους τους πολίτες  που  αυτούς του δυο μήνες έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους στην προσπάθεια των εργαζομένων να παραμείνει η ΕΡΑ Πάτρας  ανοιχτή και να συνεχίσει να λειτουργεί ως ελεύθερο  βήμα διαλόγου και προβολής των κοινωνικών προβλημάτων που προκαλούν τα μνημόνια και η οικονομική κρίση.
Κάθε σύνοδος   θα ανακοινώνεται  δημόσια από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ.

Η Συνέλευση θα δραστηριοποιείται  υποστηρικτικά στο έργο και το πρόγραμμα των εργαζόμενων δημοσιογράφων και τεχνικών,  οι οποίοι θα συνεχίσουν να   λειτουργούν με τη δική τους  αυτονομία και τις οδηγίες  της ΠΡΟΣΠΕΡΤ.

Σε κάθε συνέλευση θα γίνεται ελεύθερη συζήτηση πάνω σε θέματα, όπως  Εκτίμηση της κατάστασης (σε σχέση με ΕΡΤ, ΕΡΑ Πάτρας),  Απολογισμός της βδομάδας,  προγραμματισμός της επόμενης  και  θα κατατίθενται προτάσεις  για τεχνική υποστήριξη,  συμμετοχή σε εκπομπές  στο στούντιο, για  εκδηλώσεις στο προαύλιο, για ευρύτερες κινητοποιήσεις, ενεργοποίηση  και οργάνωση της συμπαράστασης  προς κάθε κατεύθυνση  κλπ.
Ακόμη θα  ενεργοποιηθούν και οι  διαθέσιμες δυνατότητες των μελών της Συνέλευσης  για μηνιαία οικονομική ενίσχυση μέσα από μια εθελοντική συνδρομή  προκειμένου να  καλυφθούν κάποια πάγια έξοδα όπως  λογαριασμός της ΔΕΗ, αναλώσιμα κλπ. 
Οι προτάσεις που θα διατυπώνονται θα είναι πάντα υπό την έγκριση των εργαζομένων της ΕΡΑ Πάτρας.

Συμμετοχή σε ηλεκτρονική λίστα επικοινωνίας:
Στο άμεσο μέλλον θα επιδιώξουμε όλοι οι αλληλέγγυοι που συμμετέχουμε στη Συνέλευση  να  δια-δικτυωθούμε ηλεκτρονικά σε on line  επικοινωνία. Έτσι κάθε μέλος που συμμετέχει στη Συνέλευση  δίνει  την ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail) προκειμένου να οργανώσουμε ένα  γκρουπ της  Google  (ή άλλου συστήματος).
Με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει άμεση επικοινωνία όλων των μελών και δυνατότητα  άμεσης κινητοποίησης σε  έκτακτες περιστάσεις.




Παρασκευή 23 Αυγούστου  2013, ώρα 9 μμ,  Προαύλιο της ΕΡΑ Πάτρας: 
   Ανοικτή  Συνέλευση υποστηρικτών – αλληλέγγυων
και εργαζόμενων της ΕΡΑ Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ