ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

10 Οκτ 2013

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για το νοσοκομείο Καλαβρύτων και την ανοιχτή επιστολή γιατρών και εργαζόμενων εργαζόμενων του νοσοκομείου

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί για το ζήτημα του Νοσοκομείου Καλαβρύτων με ερωτήσεις και παρεμβάσεις των βουλευτών του σε κεντρικό επίπεδο όλο το προηγούμενο διάστημα.
Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή και τις διαμαρτυρίες των γιατρών και των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων ενώνει και πάλι την φωνή του μαζί τους για την επερχόμενη ΔΙΑΛΥΣΗ του Νοσοκομείου που θα αφήσει εντελώς απροστάτευτους τους κατοίκους της Επαρχίας Καλαβρύτων.


Πραγματικά, η εξαγγελία της 6ης ΥΠΕ που απηχεί και τις χθόνιες προθέσεις του υπουργείου υγείας, για δημιουργία ''τραυματιολογικού κέντρου'' αποτελεί ''στάχτη στα μάτια'' των κατοίκων, αφού και υψηλό κόστος θα έχει αν λειτουργήσει ολοκληρωμένα και μόνο τους χειμερινούς μήνες θα είναι χρήσιμο, όσο διαρκεί η λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου.

Στην πραγματικότητα, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ το ιστορικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων, υποβαθμίζεται το υπάρχον Κέντρο Υγείας και καταργείται έτσι η λειτουργούσα Παθολογική κλινική που νοσηλεύει σημαντικό αριθμό υπερηλίκων κάθε χρόνο.

Στην πραγματικότητα ΟΥΤΕ τραυματιολογικό κέντρο θα λειτουργήσει στα Καλάβρυτα, αφού αυτό απαιτεί την ταυτόχρονη λειτουργία χειρουργείων, αιμοδοσίας και φυσικά ...ειδικών γιατρών που σήμερα σπανίζουν ή και ελλείπουν από το Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Η Κυβέρνηση Σαμαρά, δηλαδή ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί στα Καλάβρυτα έναν υγειονομικό καιάδα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ στον Αχαϊκό λαό και στους κατοίκους της Επαρχίας Καλαβρύτων την ανάλγητη αντιμετώπιση του ιστορικού Nοσοκομείου και καλεί όλους τους φορείς της Πόλης των Καλαβρύτων και της περιοχής σε γενικό ξεσηκωμό και διαρκή διαμαρτυρία μέχρις ότου ''συνετισθεί'' η Κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και αντιληφθούν την αναγκαιότητα του Νοσοκομείου στα Καλάβρυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ