ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

25 Μαρ 2013

Διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις στις παρελάσεις της χώρας

Οι παρελάσεις για άλλη μια φορά έγιναν αφορμή για κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες των πολιτών. Σήμερα η περιπέτεια της Κύπρου κυριάρχησε στα συνθήματα και τις δράσεις...








ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν πολίτες και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της παρέλασης στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη.
Οι διαδηλωτές βρίσκονται κοντά στην εξέδρα των επισήμων, κρατούν πανό με μηνύματα συμπαράστασης προς τον λαό της Κυπρού.
Περιμετρικά της συγκέντρωσης βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.


 
ΠΕΙΡΑΙΑΣ










ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ανάπηρος πολέμου αποχωρεί από την κατάθεση στεφάνων διαμαρτυρόμενος για την παρουσία της Χρυσής Αυγής

Παρέμβαση της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λάρισας, για την 25η Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης με ανάρτηση πανό και μοίρασμα υλικού.




ΝΙΚΑΙΑ



ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ


Με μαύρο περιβραχιόνιο παρέλασαν οι μαθητές του Δήμου Ιεράπετρας, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων.


Σύμφωνα με την Ένωση γονέων η απόφαση αυτή πάρθηκε με σκοπό να δηλώσουν «τη διαμαρτυρία για την υποβάθμιση της πόλης», ενώ παράλληλα εκφράζουν τη διαφωνία τους με την πρόταση «να μην ανέβουν οι αρχές του τόπου στην εξέδρα των επισήμων καθώς, ο Σεβασμιότατος, ο Βουλευτής, ο δήμαρχος και οι υπόλοιποι επίσημοι εκφράζουν θεσμούς».

«Σκεπτόμενοι παιδαγωγικά εμείς θα θέλαμε, τα παιδιά μας να σέβονται τους θεσμούς ανεξάρτητα τις δυνατότητες των προσώπων που τους κατέχουν.Αυτή η απόφασή μας συμβαδίζει με την ανακοίνωση μας η οποία εκφράζει τον σεβασμό στον θεσμό της παρέλασης. Ο Αγώνας για αυτά που μας έχουν πάρει θα συνεχιστεί», τονίζει ο Σύλλογος Γονέων.





ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Με το σύνθημα στο πανό "Το ΟΧΙ της Κύπρου είναι η αρχή , Εμπρός Λαέ για την Ανατροπή" εμφανίστηκε πριν λίγο στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας οργανωμένο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η παρέλαση.




ΠΥΡΓΟΣ

Ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος της παρέλασης στον Πύργο όταν ομάδα πολιτών και σπουδαστών του ΤΕΙ Πύργου κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα των επισήμων φωνάζοντας συνθήματα, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη.

Πολίτες και σπουδαστές διαμαρτυρόμενοι για τη σύλληψη πραγματοποίησαν πορεία προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στον Πύργο.
Πηγή: patrisnews.com




ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Ομάδα ατόμων κατάφερε και έσπασε τον αστυνομικό κλοιό στην παρέλαση του Μεσολογγίου διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο "Αθηνά"



Πηγή: onairnews.gr
ΓΑΛΑΤΣΙ


Κρατώντας το πανό, που βλέπετε και στη φωτογραφία, πολίτες στο Γαλάτσι, έκαναν την δική τους παρέλαση, λίγο πριν ξεκινήσουν οι μαθητές.
Οι πολίτες ήταν αναμέσα στον κόσμο, και μόλις ολοκλήρωσαν την παρέλαση οι ανάπηροι πολέμου, πέρασαν τα σχοινιά και παρέλασαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ